ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Εδώ και 50 χρόνια η 21.45 είναι ώρα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Εκείνων των παιχνιδιών με αντιπάλους αξιόπιστους και αξιοπρεπείς. Όχι ομάδες τσίρκουλα. Αν είναι να παίζουν τίποτα Ρουμανίες και Ελλάδες, παρακαλώ την UEFA, να ορίζουν τα ματσάκια τους σε ώρες απογευματινές, γιατί όχι και πρωινές. Εκτός κι αν η UEFA έχει βρει χορηγό εταιρεία παραγωγής μιας υγιούς ναρκωτικής ουσίας για όσους έχουν αϋπνίες. Κι όταν θα τους πάρει ο ύπνος δεν θα ροχαλίζουν.

Δεν κατάλαβα τι ήθελε να κάνει η εθνική ομάδα στο συγκεκριμένο ματς. Με ποια, δηλαδή, αγωνιστική σκοπιμότητα βγήκε στο γήπεδο. Είναι ήδη αποκλεισμένη και ξευτυλισμένη μαζύ στην προκριματική φάση του Ευρω 2016. Λοιπόν;

Ακατανόητο. Η εθνική ομάδα είχε αποσυρθεί στο μισό γήπεδο για να εξασφαλίσει το 0-0. Μάλιστα. Να την κάνει τι την άσφαιρη ισοπαλία; Να μας πουν προπονητής και διεθνείς ότι πήραμε... θετικό αποτέλεσμα και ότι κάνουμε μία... νέα αρχή. Συριζαίικα κόλπα.

Η Ρουμανία. Για λύπηση. Μια αλητόβια ομάδα. Με ποδοσφαιριστές που βγάζουν μεροκάματο στο εξωτερικό και θεωρούν μαγκιά να εκβιάζουν την ομοσπονδία τους.

Αυτή είναι η Ρουμανία. Ομάδα επιπόλαιη, απείθαρχη, ασυντόνιστη, που δεν μπορούσε να φτιάξει μια φάση της προκοπής. Μέχρι που στο β' ημίχρονο έβαλε στο παιχνίδι την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Η εθνική Ελλάδας και η εθνική Μυκόνου