ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!

 

Είναι γνωστό ότι ο ψιλοπερίεργος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είναι φόλα αρειανός. Δεν το κρύβει, και πώς θα μπορούσε, άλλωστε. Είναι, όμως, και δήμαρχος, δηλαδή πολιτικός κι εδώ μας τα χαλάει.

Όταν είσαι πολιτικός, δήμαρχος, νομάρχης, βουλευτής, υπουργός, δεν μπορείς να μιλάς για ποδόσφαιρο σαν οπαδός. Με τη γλώσσα της εξέδρας, δηλαδή.

Αντίθετα, όταν είσαι π.χ. με την ΝΔ, έχεις υποχρέωση να ενεργείς με ισονομία, απέναντι όλων των πολιτών, νεοδημοκρατών, συριζαίων, χρυσαυγιτών, του κάθε κόμματος.

Είναι κωλομπαρίστικη δήλωση να λέει ο Μπουτάρης ότι εγώ υποστηρίζω όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Κατ' αρχήν, οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες και δεν έχω καμμία σχέση με τον Δήμο, παρά μόνον με το κράτος, με την εφορία.

Ο Μπερμπάτωφ, λέει, ο δήμαρχος, ενισχύσει τον ΠΑΟΚ, παρ' ό, τι είναι στα τελευταία του, είναι παίκτης μεγάλης ηλικίας. Ασόβαρη δήλωση. Πώς το γνωρίζει ο Μπουτάρης ότι ο Βούλγαρος θα γράψει Ιστορία στον ΠΑΟΚ; Μιλάει σαν αρειανός, σαν φιλοπαοκτσής, σα... δήμαρχος, σαν ειδικός, προπονητής, δημοσιογράφος, πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο αρειανός οπαδός είναι στην Γ' εθνική και θέλει το καλό του... ΠΑΟΚ; Απίθανο! Σαν αρειανός ο Μπουτάρης, σαν οπαδός της ομάδας, σα μέλος της, όχι σα δήμαρχος, ας ασχοληθεί με την αλητεία και το χουλιγκαναριό του Άρεως. Ο Μπερμπάτωφ που κολλάει;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν το κάρο, ο Μπερμπάτωφ το άλογο