ΣΚΕΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑΤ Η... ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

 

Η εθνική ομάδα έφθασε στον πάτο. Μιλάμε για τόσο... πάτο, που δεν υπάρχει πιο κάτω. Και κάποιοι μαλάκες, λάθος, κάποιοι αρχιμαλάκες κάνουν λόγο για... κύκλο. Ότι όλες οι ομάδες κάνουν κύκλους, από τα υψηλά στα χαμηλά, από τα χαμηλά στα υψηλά.

Μαλακίες, λέει ο αποδυτηριάκιας. Όταν μία ομάδα, μία επιχείρηση, ένα κόμμα, οτιδήποτε φθάσει τόσο χαμηλά, όπως η εθνική ομάδα που χάνει στο Καραϊσκάκη από ομάδες επιπέδου πρωταθλήματος Β' εθνικής, δεν υπάρχει... κύκλος. Αυτό που υπάρχει είναι η διάλυση.

Θα φέρουν, λέει, ξένο προπονητή. Γιατί, όχι. Να φέρουν ξένο αν πρόκειται να του παραδώσουν ομάδα, όχι ένα καφενείο. Που σημαίνει ότι όταν έχεις διαλυθεί, όταν δεν υπάρχει τίποτα όρθιο, δεν σε σώζει ο προπονητής, ξένος, εξωγήινος, Έλληνας, όποιος.

«Πρόκληση είναι για μένα η εθνική ομάδα της Ελλάδος» είπε ο άνεργος Γερμανός Φελίξ Μαγκάτ. Τέτοια γκόμενα που να θέλει να την πάρεις δεν υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη. Σίγουρη επιτυχία! Ό, τι και να γίνει, χειρώτερα δεν γίνεται! Είπαμε. Η ομάδα έπιασε πάτο. Πιο πάτο δεν έχει.

Αν την αναλάβει ο Μαγκάτ, όποιος άλλος, θα μιλάει για επιτυχία, ακόμα κι αν σαν προπονητής αποτύχει.

Διαβάστε ακόμα:

Πού πας, ρε, Καραμήτρογλου με Σάμαρη και Τζιώλη