Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 3-1 ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

πηγή: Intime
 

Έκπληξη στο Καραϊσκάκη, πριν από την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου. Ο συνήθως μέτριος Ολυμπιακός αυτή τη φορά ήταν μετριότατος, σχεδόν κακός, δεν βλεπόταν ούτε και από τους γάβρους. Και κατάφερε το απίθανο, ο Πλατανιάς να φτιάξει περισσότερες ευκαιρίες από τον γηπεδούχο πρωταθλητή.

Δεν ήταν μόνον οι φάσεις για γκολ που έχασε το χωριό, λέω για τον Πλατανιά. Για κάποια τρίλεπτα και πεντάλεπτα οι φιλοξενούμενοι με 4 και 5 παίκτες «κυκλοφορούσαν» χωρίς βίζα στην περιοχή του Ρομπέρτο. Αλήθεια, αξίζει να αναρωτηθεί κανείς αν δεν ήταν ο Ισπανός κάτω από τα δοκάρια, θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός;

Με το ξεκίνημα ο Ρομπέρτο αποκρούει πέναλτυ του Πλατανιά. Το παιχνιδάκι το πήρε 3-1 ο Ολυμπιακός ακριβώς διότι έχει πολύ καλύτερες μονάδες. Ούτε σύγκριση με τον αντίπαλο που ενδιαφερόταν μονάχα να δείξει ότι δεν πρέπει να υπολογίζεται σαν πρώτος υποψήφιος για υποβιβασμό.

Κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται προπονητή για να παρουσιαστεί τόσο κακός, όπως με τον Πλατανιά; Κακός διότι ήταν χαλαρός στα όρια της απόλυτης αποδιοργάνωσης, αλλά και σίγουρος ότι όσο κι αν μπερδευόταν το ματσάκι στο τέλος θα έφευγε με το τρίποντο.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα γίνει ο Μπερμπάτωφ, Πάμπλο Γκαρσία!