ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

πηγή: Intime
 

Ο προπονητής του Πανιωνίου μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη είπε ότι κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Έχει δίκαιο. Πράγματι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αντίπαλος, όμως στο... όνομα. Δεν έχουμε παράπονο σ' αυτό. Στο πρωτάθλημα έχουμε μεγάλες ομάδες επειδή είναι ομάδες δημοφιλείς, με κόσμο πολύ. Στο γήπεδο τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου μας δεν δικαιολογούν το brandname τους.

Αν ήταν μια ομάδα «μεγάλη» στο ματς Πανιωνίου-Παναθηναϊκού αυτή ήταν οι γηπεδούχοι. Κατ' αρχήν επειδή ήθελαν περισσότερο τη νίκη! Ναι, αυτό έκανε μπαμ από μακρυά. Το ματς δεν έχει τελειώσει, υπάρχει χρόνος μπόλικος, ο Πανιώνιος προηγείται 1-0 κι αυτός, ο Πανιώνιος είναι που ζητάει κι άλλο γκολ! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε στο... ψάξιμο.

Ο Παναθηναϊκός χάλια. Μαύρα χάλια. Σε καμμία περίπτωση δεν έδειξε, ειδικά σ' αυτό το παιχνίδι, ότι πάει για πρωτάθλημα. Κανένας θυμός. Κανένα πάθος. Και από ποιότητα στο ποδόσφαιρό του ο Παναθηναϊκός, να μη βλέπεται.

Βεβαίως θα μπορούσε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός χωρίς να χάσει. Ακόμα και να κερδίσει. Όπως και να χάσει τελικά με 2-0. Ας μη σταθούμε στο αποτέλεσμα, στο δοκάρι του Παναθηναϊκού. Κρίνουμε την απόδοσή του, μάλιστα σε σύγκριση με τον μαχητικό Πανιώνιο.

Δεν είναι για λύπηση αυτός ο Παναθηναϊκός επειδή τον αδικεί το αποτέλεσμα, που δεν τον αδικεί! Για λύπηση, πραγματικά αξιολύπητος είναι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στηλ. Έφαγε το γκολ σαν τροχονόμος. Κρίμα. Τον λυπήθηκα. Επειδή είναι σοβαρός επαγγελματίας και αξιόπιστος αγωνιστικά.

Η κακή τοποθέτηση του σώματος του Άγγλου τερματοφύλακα και το δυνατό σουτ ήταν οι λόγοι που δέχθηκε το γκολ. Που έζησε ο άμοιρος μια κακή στιγμή. Με την ευκαιρία να πω ότι αν ένας παίκτης του Παναθηναϊκού ήθελε περισσότερο τη νίκη ήταν ο Στηλ. Για να γλυτώσει τον εφιάλτη ότι η ομάδα έχασε από δική του γκέλα. Κρίμα, λέω ξανά, στο παλληκάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Δέλλας δεν ήταν στον ΟΑΚΑ με τα Γιάννενα