ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

πηγή: Intime
 

Για γέλοια είναι. Το τι γράφουν μετά από μία αποτυχία στην Ευρώπη. Περισσότερο της πλάκας είναι κι αυτά που γράφουν μετά από...νίκη ελληνικής ομάδας. Και στις δύο περιπτώσεις είναι σα να απευθύνονται σε ζόμπυ. Σε απολιθώματα. Σε οπαδούς που έχουν στοκάρει, ο στόκος έχει μαρμαρώσει το μυαλό.

Χάνει ο ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν. Το 0-0 με την Καμπάλα είναι ήττα για τον ΠΑΟΚ. Εκτός κι αν υποτιμάμε την ελληνική ομάδα. Εκτός κι αν συνεχίζουμε να την βλέπουμε όπως μας έχει... συνηθίσει.

Θα μπορούσε να... κερδίσει ο ΠΑΟΚ, λένε. Σώπα, ρε! Η Καμπάλα, που είχε περισσότερες ευκαιρίες... δεν μπορούσε να κερδίσει. Όχι, αυτό δεν παίζει.

Χάνει στο Καραϊσκάκη, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Ολυμπιακός από την Μπάγερν και γράφουν θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Δηλαδή; Αν δεν έχανε, τότε δεν θα είχε δικαίωμα στην πρόκριση ο θρύλος.

Το άλλο. Κι άλλες φορές ξεκίνησε με ήττα στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός. Άρα; Ας μη στεναχωριόμαστε, λοιπόν.

Ο γάβρος, όμως, δεν στεναχωρήθηκε τόσο την ήττα, στο φινάλε έπαιζε με την Μπάγερν, όχι τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά για την ηττοπαθή, για τη φοβική αγωνιστική παρουσία της ομάδος του.

Το άλλο. Την Άρσεναλ την ξέρουμε. Άρα; Θα φάει ξύλο η αγγλική ομάδα. Την Μπάγερν δεν την ξέραμε.

Ό, τι θέλουν, λένε. Έβαλαν στο στόμα του Τσόρι Ντομίγκες την ατάκα της ντόπας. «Είμαστε μέσα στο παιχνίδι». Φοβερό! Αν κέρδιζε την Μπάγερν, αν δεν έχανε ο Ολυμπιακός, τότε ήτανε εκτός παιχνιδιού. Είπαμε. Απευθύνονται σε μπρόκολα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός χάθηκε στον Πειραιά