ΚΟΝΤΟΝΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!

πηγή: Intime
 

Καλώς τον Σταύρο! Τον δικό μας άνθρωπο, που επανήλθε δριμύτερος, δηλαδή πονηρότερος! Όχι, κορόιδο ήτανε να μην παίξει με τη γνωστή συνταγή. Λέω για τον Κοντονή Σταύρο, που ξανάγινε υπουργός αθλητισμού. Να συνεχίσει το έργο του.

Εδώ γελάμε. Κατσαρά. Ποιο έργο; Το μηδενικό. Το τιποτένιο. Ε, αυτό θα συνεχίσει. Και με το καλημέρα την πέταξε. «Πρώτος στόχος μου η καταπολέμηση της βίας». Τόσο πρωτότυπος ο σιορ-Σταύρος!

Και ξανάδε τη φάτσα του δημοσιευμένη. Φοβερά πράγματα. Ρίχνει ο πολιτικός μια τρακατρούκα και για πλάκα ψαρεύει δημοσιότητα. Τόσο ξεκούραστα! Θα κτυπήσω τη διαφθορά! Θα κυνηγήσω το ντόπιγκ! Λέει μια τέτοια παπαριά, και καθαρίζει.

Από το 1974 όλοι οι υπουργοί τα έδωσαν όλα με το... στόμα για να εξαφανίσουν τη βία στα γήπεδα. Θα το πετύχει ο Κοντονής Σταύρος! Όχι, ρε, Σταύρο, μη μας το κάνεις, θα χάσουμε τις γκόμενες από τις... κάμερες.

Το 'χεις παρατηρήσει. Από τότε που απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις οπαδών, στα πλαίσια του περιορισμού της χουλιγκανοκρατίας, όλο και περισσότερη μουνοθύελλα σκάει μύτη στις ποδοσφαιρικές κερκίδες. Λες να μας τη χαλάσε ο Σταύρος. Να επιτρέψει τις μετακινήσεις, διότι, λέει, θα πάρει μέτρα, θα λύσει το θέμα της βίας;

Διαβάστε ακόμα:

Πώς ο Τσίπρας επιβράβευσε την γκάφα Τσιρώνη