ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

πηγή: Intime
 

Τρώει μια πεντάρα ξαγυρισμένη ο Παναιτωλικός από την Καλλονή και καπάκι άλλη μια πεντάρα, αυτή τη φορά στην έδρα του, από τον Πανιώνιο. Τι κόλπο είναι αυτό; Δύο πεντάρες από ομάδες που στόχο έχουν να παραμείνουν στην κατηγορία, όχι από αντιπάλους της κορυφής του πρωταθλήματος. Και μιλάμε για τον Παναιτωλικό που έβγαλε μια αξιοπρεπή και αξιοπρόσεκτη περασμένη σαιζόν.

Το γήπεδο στο πλάτος του είναι 65-68 μέτρα αλλά όταν παίζει αυτός ο Παναιτωλικός νομίζεις ότι η απόσταση είναι 85 μέτρα, ίσως και στο διπλάσιο. Επειδή οι παίκτες του δεν μαρκάρουν. Είναι περάστε, τζαμπατζήδες και οι έχοντες δωρεάν εισιτήριο προσφορά του καταστήματος.

Ο καθένας με τον πόνο του. Με την αγωνία του. Τουλάχιστον έξι ομάδες ξεκίνησαν με αποκλειστικό στόχο να γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Συγκεκριμένα ο Λεβαδειακός, ο
Πανθρακικός, η Καλλονή, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, η Βέροια. Και μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές Πανιώνιος και Λεβαδειακός πάνε περίφημα.

Ποιοι θα 'ναι οι δύο που θα πέσουν. Είπαμε. Οι φτωχοί διάβολοι του πρωταθλήματος έχουν τις δικές τους ανησυχίες. Πώς θα καθαρίσουν. Και μέσα στους υποψήφιους ποντάρουν πλέον και τον Παναιτωλικό μετά τις δύο πεντάρες του.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν φθάνει στην ΑΕΚ η φιλοτιμία των παικτών