ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν κάνουμε βήμα πίσω, είπε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στη Βουλή ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος. Σα να μην το είπε! Χέστηκε το σύμπαν επειδή ο με την πασίγνωστη παπαρέ ολέ ρητορική, όπως ακριβώς όλοι οι προηγούμενοι υφυπουργοί, ... ξεκαθάρισε κι αυτός ότι δεν ΘΑ κάνει βήμα πίσω.

Κανένα βήμα μπροστά; Δεν υπάρχει τέτοιο. Υπάρχει η πολυμεταχειρισμένη... απειλή ότι δεν ΘΑ κάνει βήμα πίσω. Η οποία «απειλή» λέγεται επειδή κι αυτός θα κάνει πίσω και στο θέμα της βίας και σ' όλα όσα επιλέξει να ασχοληθεί, με κριτήριο αποκλειστικό ότι θα του εξασφαλίσουν λεζάντα από τα ΜΜΕ.

«Οι προηγούμενοι υφυπουργοί δεν εφάρμοζαν το ψηφισμένο νόμο διότι ήταν διαπλεκόμενοι» είπε ο Κοντονής Σταύρος. Να σημειώσω ότι δεν τα έλεγε αυτά με τρόπο φυσικό, ήρεμο, ψύχραιμο, ώστε να πείσει για την ειλικρίνειά του. Τα αμόλαγε στη Βουλή με θυμό, με οργή, με θεατρικότητα.

Τέλος πάντων, έδωσε την παράστασή του ο τύπος, ότι έχει κι αυτός ένα ρόλο στην κυβέρνηση, και δεν παρέλειψε να ρίξει την τρακατρούκα. «Εμείς δεν χρηματιζόμαστε, ούτε εκβιαζόμαστε!». Μιλάμε για το καραγκιοζιλίκι.

Ποιοι δεν θέλουν την πάταξη της βίας στα γήπεδα, για να κάνουμε ταμείο. Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν βία, που πιέζουν να... είναι ατιμώρητη η βία. Ποιος, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης, ποιος γαμώ το στανιό μου προσπάθησε να δωροδοκήσει τον... Κοντονή Σταύρο.

Για να λέει ο Κοντονής Σταύρος ότι Δεν τα παίρνω, αυτό σημαίνει ότι κάποιος προσπάθησε να του τα σπρώξει. Ποιος είναι αυτός, λοιπόν; Μεγαλομέτοχος ομάδας Β' εθνικής, μήπως. Γ' εθνικής; Ποιος!

Εκτός κι αν ο Κοντονής Σταύρος αέρα πατέρα αφήνει υποψίες ότι τον πλησίασαν οι... διαπλεκόμενοι. Και δεν αναφέρει το όνομα του παράγοντα που ήθελε να τον γυψώσει γιατί στη συνομιλία μαζύ του χάλασε το βαλιτσάκι με τον αρχικοριό της ΕΥΠ.

Γελάμε. Κατσαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι θα υποβιβαστούν ψάχνουν από τώρα