ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ χάνει με σκορ στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για την κανονική ΑΕΚ, πριν αυτή γνωρίσει την οικονομική χρεοκοπία και την αγωνιστική απαξίωση με συνέπεια να υποβιβαστεί. Να βρεθεί εκτός σούπερ ληγκ, το τονίζω για να μη ξεχνιόμαστε, να υποβιβαστεί αγωνιστικά.

Άλλες τρεις φορές στην έδρα του Ολυμπιακού είχε χάσει η ΑΕΚ με 4 γκολ, τρεις φορές, και με 6-0, δυο φορές. Συμβαίνουν αυτά στη μπάλλα. Δύο μεγάλες ομάδες, δύο βαρειές φανέλλες να φύγουν από το γήπεδο με διαφορά στο σκορ. Συμβαίνει και στα καλύτερα πρωταθλήματα. Καμμία έκπληξη.

Ο Μαρινάκης καβάλα στο άλογο με το 4-0 χαρακτήρισε απάτη την ΑΕΚ. Η ευκαιρία του να χαμηλώσει τον Μελισσανίδη. Ότι σκόπιμα είχε κρατηθεί μακρυά από την ομάδα, μέχρι αυτή να πέσει στη Γ’ εθνική. Ότι δεν έκανε… επενδύσεις στην ΑΕΚ όπως ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Ώπα, μεγάλε!

Τι ντροπή για τον Μαρινάκη!!! Να εμφανίζεται σαν επενδυτής. Σαν επιχειρηματίας, δηλαδή, του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρεται μονάχα να κερδίζει λεφτά.

Αυτό θα πει επενδυτής. Βάζει το χέρι στην τσέπη όχι για τη ψυχή της μάνας του, ούτε για τα… ιδεώδη της ομαδάρας μου, παρά μόνον για την κονόμα. Μόνον.

Μιλάμε σοβαρά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές, όχι από αρχηγούς κομμάτων. Όχι από μπαλκονάτους μεγαλομετόχους με ακροατήριο πρεζόνια και ημιπρεζόνια οπαδούς.

Παρακάτω. Είναι πράγματι επενδυτής ο Μαρινάκης ή, αφελής; Τι σόι τυχοδιωκτική επενδυτική κουλτούρα μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιον επιχειρηματία όταν ποντάρει στο ντόπιο κωλοπρωτάθλημα. Αυτό που λέγεται σούπερ ληγκ είναι αντιεμπορικό. Πάντα ήταν τέτοιο. Όχι μόνο αναξιόπιστο αγωνιστικά και ηθικά. Πονηρό. Διαπλεκόμενο.

Ο ανόητος θα αντιμετώπιζε σαν επενδυτική ευκαιρία το ελληνικό πρωτάθλημα όπως το θέλει η παραγοντάτζα, είτε εμπλεκόμενος στον Παναθηναϊκό, είτε στον Πανθρακικό και τον Λεβαδειακό.

Κατηγορεί ο Μαρινάκης τον Μελισσανίδη γιατί δεν είναι επενδυτής; Μήπως κάνει τη δημόσια κριτική του στον συνάδελφο επειδή το αφεντικό της ΑΕΚ δεν είναι τόσο καψούρης με την ομάδα του, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αυτή η γαμημένη καψούρα των μεγαλομετόχων κρατάει δεκαετίες το πρωτάθλημα στη λάσπη. Σε επίπεδο πατσαβούρας.

Διαβάστε ακόμα:

Φωτιά και λάβρα σε κέντρο και επίθεση ο Ολυμπιακός