ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ Σ' ΑΦΗΝΑΝ, ΠΑΜΠΟ!

 

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Εθνική ομάδα της Κύπρου έπειτα από δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια, αναζήτησε... καλλιτεχνική ηρεμία.

Μετά την ένταση των τελευταίων ημερών, όπου οι διαπραγματεύσεις με την Ομοσπονδία της Κύπρου έπεσαν στο κενό, ο Πάμπος Χριστοδούλου παρακολούθησε τον φίλο του Θάνο Μικρούτσικο σε συναυλία στην Κύπρο, θέλοντας να βρει την ηρεμία του, μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Χριστοδούλου βρέθηκε στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή και απόλαυσε τον μεγάλο καλλιτέχνη, παρέα με τον μάνατζερ του Πασχάλη Παπαδόπουλο και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νίκο Μάλλιαρη. Καθώς, μάλιστα, ο Θάνος Μικρούτσικος τυγχάνει και ποδοσφαιρόφιλος και παρακολουθεί στενά και την πορεία του κυπριακού ποδοσφαίρου, δεν άφησε να του... ξεφύγει η ευκαιρία μετά το διαζύγιο του κόουτς με την Εθνικη Κύπρου, λέγοντας: «Χαιρετώ τον φίλο μου Πάμπο Χριστοδούλου, που επειδή... πήγε καλά με την Εθνική Κύπρου, τον έδιωξαν. Σιγά που θα τον άφηναν!» είπε, για να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα οι παρευρισκόμενοι.

Διαβάστε ακόμα:

Αργησε να πάρει χαμπάρι ο Σύλβα