ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΙΕΝ

πηγή: Intime
 

Πού να το πεις! Κι αν το πεις ακόμα και σε άτομα με μυαλό σκνίπας, θα σε μπουγελώσουν. Και με το δίκαιο τους. Επειδή δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Με τίποτα.

Ο Εσιέν ήρθε στον Παναθηναϊκό χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Κι όμως, κύριε, το λένε αυτό από τον Παναθηναϊκό! Το χειρώτερο είναι άλλο. Το υιοθετούν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και το υπογράφουν. Ότι ο παικταράς από την Γκάνα δεν είναι επαγγελματίας, αδιαφόρησε για άλλες καλύτερες προτάσεις που του είχαν κάνει και προτίμησε, λέει, τον Παναθηναϊκό.

Αν πράγματι λέει αυτές τις χοντρομαλακίες ο ίδιος ο Εσιέν, τότε ο πρώτος που θα έπρεπε να ψαχτεί είναι ο Αλαφούζος. Το πρώτο που θα έπρεπε να σκεφθεί είναι ότι ο πρώην της Ρεάλ και της Τσέλσυ τον δουλεύει. Ότι τον έχει για πλάκα. Κι αν τα εννοεί αυτά ο Εσιέν, τότε τον παικταρά τον στέλνεις σε ψυχίατρο.

«Όχι, κύριε, σε πήραμε για να παίξεις μπάλλα, όχι να μας κάνεις…τη χάρη .Τι συναισθηματικές παπαρδέλες είναι αυτές, λες και είχαμε προηγούμενα, όταν ούτε σε ξέραμε μέχρι χθες, ρε Μιχαλάκη, ούτε μας ήξερες».

Είναι αδύνατον να λέει αυτά που λένε ότι λέει ο Εσιέν. Κι αυτά που βάζουν στο στόμα του αόρατου εδώ και μισό χρόνο Γκανέζου είναι απλά οι δικαιολογίες για το ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο πρωτάθλημα. Δικαιολογίες που απευθύνονται σε καθυστερημένους, σε παραπληγικούς, σε άτομα που δεν ζουν στον κόσμο της πραγματικότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός θα υπάρχει και μετά το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό