ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»!

πηγή: Intime
 

Άντε πες του Μαρινάκη ότι είσαι έμπορας, ότι είσαι επιχειρηματίας. Θα το θεωρήσει προσβολή. Επίθεση προσωπική. Δεν τον λες λαθρέμπορα, τοκογλύφο, λαμόγιο, εγκληματία, όχι αυτό.

Ο Ολυμπιακός, όπως κάθε ποδοσφαιρική επιχείρηση, κάθε ανώνυμη εταιρεία του πρωταθλήματος, έχει ανάγκη τον μπίζνεσμαν. Τον άνθρωπο που θα την διαχειρίζεται οικονομικά. Κι αυτός στον Ολυμπιακό είναι ο εφοπλιστής Μαρινάκης. Να, όμως, που ο κύριος θεωρεί... ντροπή να πεις ότι κάνει μπίζνες στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μόνον ο Μαρινάκης. Όλοι οι κύριοι μεγαλομέτοχοι, όλα τα αφεντικά των ΠΑΕ το παίζουν... φίλαθλοι. Οπαδοί. Αγαπητικοί των ομάδων τους. Θύματα.

Ο Αλαφούζος έχει επενδύσει 23 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, είπε. Το ίδιο λέει και ο Ιβάν Σαββίδης. Ότι έχει... επενδύσει κάποια εκατομμύρια κι αυτός στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν. Και τα μήντια αποδέχονται το μπαλαμούτι τους.

Ο Αλαφούζος. Παρέλαβα, λέει, ένα μαγαζί, μια ανώνυμη εταιρεία με 45 εκ. χρέη και από το 2012 έβαλα προσωπικά 23 εκ. Έκανε, λέει, «επένδυση» 23 εκ. ευρώ, αλλά όχι με σκοπό να... κερδίσει χρήματα. Όχι, αυτό!

Όχι!!! Κανένας Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Σαββίδης, δεν σκέπτονται καν να κονομήσουν από το ποδόσφαιρο. Από την ομάδα τους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, για τον Αλαφούζο είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κάποιο ορφανοτροφείο, γηροκομείο, παρθεναγωγείο, κάτι τέτοιο. Αφού βάζει του κόσμου τα λεφτά από αγάπη στον Παναθηναϊκό, όχι με την προοπτική να αποσβέσει το κεφάλαιό του. Και στη συνέχεια να γίνει η ΠΑΕ κερδοφόρα επιχείρηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο καθένας από τους τρεις για το μαγαζί του