ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

 

Απειλείται με υποβιβασμό η Τσέλσυ! Το λέει η βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος. Γίνεται αυτό; Όλα γίνονται. Αυτή είναι η «ομορφιά» του ποδοσφαίρου. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας 2015 να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και δεν μιλάμε μετά από 2-3 και 5-6 μόνον αγώνες, όπου πιθανότατα να αποτελούσε πλαστογραφία η θέση της κοντά στη ζώνη υποβιβασμού.

Και ρωτάω εγώ ο πονηρός. Τι πρόκειται να κάνει ο αρχιμαφιόζος Ρομάν Αμπράμοβιτς. Πώς θα αντιδράσει όταν η ομαδάρα του, μετά από 12 χρόνια που την αγόρασε, είναι στα χειρώτερά της. Κάτι πρέπει να κάνει.

Με τον προπονηταρά Μουρίνιο η Τσέλσυ είναι στη ξευτύλα και η κωλολέστερ με τον πρώτο προπονητή του Αμπράμοβιτς, τον Κλαούντιο Ρανιέρι, γαμεί και δέρνει. Και δέρνει και την Τσέλσυ. Εγώ θα σου πω.

Αν περνούσε από το χέρι του ο Αμπράμοβιτς, φύση εγκληματική, για να βοηθήσει την επένδυσή του, ένα κομμάτι της περιουσίας του, δηλαδή την Τσέλσυ, θα την έψαχνε στο παρασκήνιο. Και άμα λάχει θα έφτιαχνε εγκληματική οργάνωση, μια Παράγκα για πάρτη του.

Να, όμως, που το αγγλικό πρωτάθλημα δεν σηκώνει πουστιές. Δεν λέω ότι είναι του κατηχητικού. Ούτε ότι δεν υπήρξαν «κρούσματα». Ήταν μεμονωμένα, να ξέρουμε τι λέμε. Είναι αδύνατον να στηθεί συμμορία στην παρανομία που να κινεί τα νήματα στο πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ο Αμπράμοβιτς έχει κάνει τα εγκλήματα της αιωνιότητας. Κόσμο και κόσμο έχει φάει στην Ρωσία, δεν έγινε ολιγάρχης από το μηδέν, από το μείον μηδέν με το σταυρό στο χέρι. Είναι ο πλουσιώτερος ιδιοκτήτης ομάδας κι όλο το χαρτί του το έχει στις αγγλικές τράπεζες. Ο γκαγκστερισμός είναι στο αίμα του, όμως στο αγγλικό πρωτάθλημα παίζει σαν παρθένα της Σχολής Καλογραιών. Δεν έχει περιθώρια να κινηθεί αλλοιώς.

Διαβάστε ακόμα:

Του Παναθηναϊκού η πιο μεγάλη στιγμή