ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ-ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

πηγή: Intime
 

Πρεμιέρα απόψε Παρασκευή ο Σάκης Ρουβάς. Το γεγονός! Μην τυχόν και λείψετε. Κι αν δεν πάτε στο κέντρο, μη σας διαφύγουν τα ρεπορτάζ από τις σκατοεκπομπές της σκουπιδοτηλεόρασης. Μ' όλες τις σχετικές λεπτομέρειες από το show του κορυφαίου, λέει, Έλληνα ποπ σταρ. Του, για να μη ξεχνιόμαστε, και ερμηνευτή του Άξιον Εστί του Μίκη Θεοδωράκη και του Οδυσσέα Ελύτη.

Το μάθατε το μεγάλο νέο, με την ευκαιρία που μιλάμε για τον κορυφαίο ποπ σταρ. Ο Αλαφούζος είναι στα πρόθυρα της μεγάλης μεταγραφής. Αφού εξασφάλισε τα δικαιώματα για το Sky του Χ-factor κλείνει και τον Σάκη Ρουβά, για να παρουσιάσει αυτός το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Ο Ρουβάς του Άξιον Εστί και των χαζοχαρούμενων τραγουδιών για το ανήλικο κοριτσομάνι, ήταν ο παρουσιαστής του Χ-factor όταν πρωτοπαρουσιάστηκε από τον αντένα. Ψάχνει ο Αλαφούζος πως να ενισχύσει το κανάλι του, όπως και τον Παναθηναϊκό. Τον Ρουβά στην ομάδα τον βρήκε, είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Τι, όμως, θα κάνει στον Παναθηναϊκό η τυπάρα; Στο σκάι το πρότζεκτ είναι συγκεκριμένο, μεταχειρισμένο και ο κορυφαίος ποπ σταρ, για να μη ξεχνιόμαστε, απλά θα προσθέτει την ακτινοβολία του. Ο Καραγκούνης είναι αυτός που ξέρουμε σαν ποδοσφαιριστής. Χωρίς κοντό παντελονάκι τα έκανε ανά κατά διά στην ΕΠΟ.

Γιατί απέτυχε στην εθνική ομάδα ο Καραγκούνης. Επειδή ήτανε ο Καραγκούνης! Ο έτσι. Όχι ο κάποιος με συγκεκριμένο ρόλο, μ' αυτά κι όχι όλα τα καθήκοντα. Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, πώς θα «κολλήσει» ο Καραγκούνης αν δεν έχει ξεκάθαρες αρμοδιότητες; Μπέρδεμα με τους Φύσσες και τους Βόκολους.

Εγώ δεν βάζω στο λογαριασμό ότι ο Αλαφούζος θέλει τον Καραγκούνη επειδή του χρωστάει ακόμα ο Παναθηναϊκός. Εγώ δέχομαι ότι είναι αναγκαίος, όμως σε ποιο πόστο. Και να ξέρει ο Γιώργαρος αν θα κυκλοφορεί αναρχοαυτόνομος στην ομάδα ή, θα είναι υπόλογος και σε ποιον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης να «δώσει» Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό