Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

πηγή: Intime
 

Δεν χάνει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει αυτό; Πρωταθλητής είναι στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός πριν καν... αρχίσει η σαιζόν. Τι σημαίνει αυτό; Σε 16 παιχνίδια ο Ολυμπιακός μετράει 16 νίκες. Τι σημαίνει αυτό; Το ότι δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα να κερδίσει τον Ολυμπιακό, μάλιστα και με διαιτησία σε βάρος του Μαρινάκη, τι να σημαίνει αυτό;

Εδώ είμαστε. Να πούμε τα ποδοσφαιρικά κάλαντα. Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Χαρακτηρίσανε, στα σοβαρά, στα αστεία, δεν ξέρω, την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη τον Ολυμπιακό επειδή, λέει, έκανε 16 νίκες σε 16 ματς. Η μαλακία. Η χοντρομαλακία.

Θα έγραφε το κονταίρ 16 στα 16 αν ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γερμανίας; Της Αγγλίας. Της Ισπανίας. Της Ιταλίας. Της Γαλλίας. Ακόμα της Ρωσίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Βραζιλίας, της Αργεντινής, της Χιλής, της Ιαπωνίας, της Νιγηρίας. Μιλάω για χώρες της γης, όχι άλλου πλανήτη. Όχι χώρες εξωγήινες.

Παρ' όλα αυτά, δηλαδή παρ' ό,τι ο Ολυμπιακός πέτυχε τις νίκες του, τις 16 νίκες του, στο τέλος του πρωταθλήματος και με τις 30 νίκες του, μόνον στην Ελλάδα, εγώ συμφωνώ πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της υφηλίου. Επειδή συμμετέχει στο ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ πρωτάθλημα της υφηλίου.

Έτσι είναι. Όταν δεν υπάρχει αντίπαλος να κτυπήσει μία μόνον ομάδα, τον Ολυμπιακό, αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι μια σκέτη πατσαβούρα. Τελεία. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο παίζουν παραπληγικές, προβληματικές, ανάπηρες αγωνιστικά ομάδες. Τελεία και παύλα.

Μις υφήλιος, λέει, βλέπεις ένα μανουλόμανουλο και υγραίνεσαι. Μις Μαύρης Ράχης και Μις Φασουλοχωρίου, κινδυνεύεις να πάθεις χρόνια αδυναμία στύσης.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως ο Βέλλιος είναι... κρυφοχορευτής