ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

πηγή: Intime
 

Έκανε και το 17 στα 17 ο Ολυμπιακός. Και τι έγινε, δηλαδή! Έγινε ρεκόρ. Που θα το γράψει η Ιστορία, το λέει και το τραγούδι.

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1, μια ακόμα νίκη του πρωταθλητή. Να σου πω το φοβερό. Μέτραγες περισσότερους παίκτες των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού! Γίνεται αυτό, ρε; Έγινε σε κάποιες φάσεις.

Περί ποίου θέματος ομιλούμεν; Περί του ελληνικού πρωταθλήματος. Άσε, ρε. Ποιο πρωτάθλημα και ποιοι... αντίπαλοι του Ολυμπιακού, του δεινόσαυρου!

Έτσι είναι. Όταν η ομάδα παίρνει το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο και κερδίζει τη μία ομάδα μετά την άλλη, τότε έχεις να κάνεις μ' ένα θηρίο που είναι υποψήφιο να καταστραφεί. Να αυτοκαταστραφεί, αν το δεις διαφορετικά. Τι εννοεί ο ποιητής;

Δεινόσαυροι και άλλου είδους τέρατα εξαφανίστηκαν πριν 80 και 110 εκατομμύρια χρόνια διότι, κατά τους επιστήμονες, δεν άντεξαν, δεν κατάφεραν να επιβιώσουν στο περιβάλλον, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί. Που σημαίνει ότι και ο Ολυμπιακός απειλείται να πάθει ζημιά, αν θεωρηθεί ότι έχει ευθύνη στη δημιουργία συνθηκών όχι γενικώτερα ευνοϊκών για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σακούλα;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο άνθρωπος κλειδί στον ΠΑΟΚ