Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΔΡΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Δεν είπαμε ποτέ ότι πάμε για το 30 στα 30, μας ενημέρωσε ο Σύλβα. Την αλήθεια είπε το παλληκάρι. Ποτέ δεν δηλώθηκε επισήμως κάτι τέτοιο. Ούτε από τον προπονητή, ούτε από τον πρόεδρο. Ενδεχομένως, ούτε από τον Σάββα Θεοδωρίδη. Απλώς καλλιεργήθηκε αυτή η προσδοκία. Δικαίως.

Ηταν ένα τρικ για να έχουν ενδιαφέρον οι παίκτες. Για να μην πεθάνουν από ανία, συμμετέχοντας στο πιο αντιτουριστικό πρωτάθλημα του κόσμου. Βρεθήκαν τα παιδιά στα Περιβόλια. Ο Θεός έριχνε κοτρόνια και ο Καμπιάσο έπρεπε να κάνει το 18 στα 18. Δεν γαμιόμαστε, ρε, είπε ο Αργεντίνος και κρύφτηκε κάπου στο κέντρο. Το ίδιο κι οι συμπαίκτες του. Οι περισσότεροι. 1-1 πήραν και πολύ ήταν λέω εγώ...

Σωστά είπε ο Σύλβας, πως κάτι τέτοιο, το 30 στα 30, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ, θα έλεγα απίθανο, ακόμα και για μια ομάδα με τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους υπόλοιπους σε μπάτζετ και υλικό. Ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα που, όπως λένε οι άλλοι, ο ισχυρός ελέγχει τη σακούλα και μπορεί να πάρει κι ένα σφύριγμα κλέφτικο όταν ζοριστεί.

Τώρα πρέπει να ανακαλυφθεί άλλο παραμύθι, που να έχει δράκο. Μάλλον, το γιουρόπα που έρχεται τον Φλεβάρη είναι μια διέξοδος.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει ο αποχαιρετισμός Ζέκα στον Καρέλη