ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ «ΚΤΙΣΙΜΟ» ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΩΡ

πηγή: Intime
 

Θετικό αποτέλεσμα, λέει, πήρε ο ΠΑΟΚ στο ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Αυτό θα το πει ο άσχετος, ότι το 1-1 στη Νέα Σμύρνη είναι αποτέλεσμα που δίνει πλεονέκτημα στην παοκάρα εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Εγώ που είμαι της δουλειάς, που δεν είμαι άσχετος, ούτε όπως άλλοι κωλώνω να πω την κουβέντα μου για μια μεγάλη ομάδα, λέω το άλλο.

Με αρνητική εμφάνιση απέσπασε το πράγματι «θετικό» αποτέλεσμα, την ισοπαλία εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ. Και ερωτώ, ποιο είναι το πιο σημαντικό. Ένα κωλοαποτέλεσμα που το παίρνει μια προβληματική αγωνιστικά ομάδα και το οποίο πιθανόν να ανατραπεί επειδή ο ΠΑΟΚ έχει απόδοση... εκκρεμούς. Μία έτσι, μία αλλοιώς. Μία του ύψους, μία του βάθους.

Επιμένω στην ερώτηση. Ποια η σημασία ενός «θετικού» αποτελέσματος όταν η ομάδα δεν παίζει μπάλλα; Όταν δεν παράγει παιχνίδι. Όταν δεν πιέζει τον αντίπαλο. Όταν δεν απειλεί με παραγωγικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Υποτίθεται ότι ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά ορθολογικά ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι με στόχο να κτίσει ομάδα. Με σχεδιασμό, με προγραμματισμό, με επιλογές της νέας τάξης πραγμάτων, με Άρνεσεν και Τούντωρ. Και εμείς βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γκρέμισμα στο «κτίσιμο» που υποτίθεται έγινε, γίνεται.

Ένας κακός, ένας αλλοπρόσαλος και φοβικός ΠΑΟΚ στο ντέρμπυ με την μέτρια έως κακή ΑΕΚ. Και στο πιο κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ παιχνίδι με τον Πανιώνιο, πιο κρίσιμο διότι περιμένει τα πάντα τούτη τη σαιζόν από το κύπελλο, η ομάδα ήταν πάλι τουρλουμπούκι. Ποιο κτίσιμο;

Αν χρειάζεται κτίσιμο ο ΠΑΟΚ πρέπει να προηγηθεί γκρέμισμα σ' αυτό που ήδη έχει «κτιστεί». Από πού να αρχίσει κάποιος αν αναλάμβανε σήμερα να... συνεχίσει το «κτίσιμο» στις βάσεις της ομάδος. Δεν υπάρχουν θεμέλια, ούτε σκελετός, ούτε τίποτα το συγκεκριμένο.

Διαβάστε ακόμα:

Αλά Μαρινάκη, δημόσιες σχέσεις και ο Ιβάν