ΓΙΑ 240.000 ΕΥΡΩ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

πηγή: Intime
 

Υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει, και ο πονηρός για να ξεχωρίσει, κάνει το πιο εύκολο. Λέει ότι εγώ είμαι κατά της διαφθοράς.

Φοβερό. Υπάρχουν στην πιάτσα ναρκωτικά και ο παραμύθης βγάζει μεροκάματο, πιάνει πόστο, φοράει και φανέλλα κοινωνικού αγωνιστή, οραματιστή, βάζοντας στο στόμα του το απλούστερο: Είμαι κατά των ναρκωτικών.

Την έχουν πηδήξει την κοινωνία οι μαχητές της δημοκρατίας, οι ενάντιοι της διαπλοκής, οι κυνηγοί σκανδάλων. Πώς; Χωρίς να κάνουν τίποτα! Μόνον με τα λόγια. Δουλεύουν με το στόμα.

Στο κόλπο και ο Κοντονής Σταύρος. Κάνω πόλεμο στο κατεστημένο, λέει. Θα συντρίψω τη διαπλοκή της ΕΠΟ. Στόχος ο εκδημοκρατισμός στο χώρο.

Μιλάμε για την απόλυτη, την καραμπινάτη απάτη. Λες ότι είσαι αυτός, π.χ. κατά του ντόπιγκ και καθάρισες. Χωρίς να κάνεις τίποτα που θα αλλάξει κάτι. Χωρίς να έχεις να παρουσιάσεις έργο. Φθάνουν και περισσεύουν οι παπαρδέλες.

Ο Κοντονής Σταύρος μετά από ένα χρόνο υφυπουργός αθλητισμού έκανε τον απολογισμό του. Τι κατάφερε. Πολλές δηλώσεις. Δεν είναι λίγο αυτό. Πολλές καταγγελίες. «Προσπαθώ να βάλω τάξη στον επαγγελματικό αθλητισμό και να καταπολεμήσω τη βία» λέει ο υφυπουργός. Προσπαθεί πώς; Είπαμε. Δεν είπαμε; Με τα λόγια!

Μην το ξεχάσω. Έβγαλε και 240.000 ευρώ ο Κοντονής Σταύρος στην... προσπάθειά του να μπει μια τάξη. Και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα επεισόδια. Τιμώρησε με χρηματικά πρόστιμα, στη σούμα 240 χιλιάρικα, έξι αθλητικές εταιρείες, ΠΑΕ, ΚΑΕ.

Φοβερό. Για τον υφυπουργό αυτά τα πρόστιμα αποτελούν «έργο», άξιο να αναφερθεί στον απολογισμό του.

Διαβάστε ακόμα:

Υπάλληλοι της ΕΠΟ στον προεκλογικό αγώνα