ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

πηγή: Intime
 

Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός πήρε ήδη εννέα, αριθμός 9, ποδοσφαιριστές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ομάδα δεν είχε εμπιστοσύνη στο ρόστερ της. Και
πως να έχει όταν ξεφορτώθηκε επτά, αριθμός 7, ποδοσφαιριστές.

Ο Αλαφούζος δεν έχει σταματήσει να καταγγέλλει την εγκληματική οργάνωση, που στερεί στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, από τη μία. Και από την άλλη ο πρόεδρος προχώρησε σε «εκκαθάριση». Άρα, ο ίδιος ο Αλαφούζος υπονομεύει επικοινωνιακά και στην πράξη αυτά που υποστηρίζει δημόσια.

Να ληφθεί υπ' όψιν ότι μαζικές, τόσες πολλές μεταγραφές στη μέση της σαιζόν θα αποφασίσει η ομάδα που έχει χρεοκοπήσει αγωνιστικά. Που έχει βρεθεί εκτός στόχου. Που
θέλει να πιάσει τους στόχους της.

Μετά από τα δύο τρίτα της σαιζόν το πρωτάθλημα έχει πετάξει για τον Παναθηναϊκό. Κι όμως! Ενισχύθηκε(!) με 9(!) παίκτες προκειμένου να μη χάσει το εισιτήριο στα play-
off! Η ομάδα, δηλαδή, που ξεκίνησε με στόχο το πρωτάθλημα και στην επανεκτίμησή της η διοίκηση της ΠΑΕ έκρινε ότι δεν είναι ικανή ούτε για να πατήσει σίγουρα την 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε και προπονητή! Όχι μόνον απομακρύνθηκαν ποδοσφαιριστές από την ομάδα που διεκδικούσε πρωτάθλημα, αλλά παρελθόν έγινε και ο προπονητής.

Τρεις Βραζιλιάνους πήρε ο Παναθηναϊκός. Τους Εβαντζελίστα, Μαμούντε, Μολέντο. Τους Αργεντινούς Βιγιαφάντες, Λέτο. Τον Ιταλό Μέστο. Τα δύο αδέλφια Βλαχοδήμους και τον
Μπουμάλ. Απ' αυτούς τους εννέα ποιον θα θεωρούσε... υπέροχο ο Ολυμπιακός; Ποιόν από τους 9 που πήρε ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Είναι κάποιος και τον άρπαξε ο Παναθηναϊκός;Σίγουρα, όχι.

Σκέπτομαι και το άλλο. Μετά το 2012 ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου πλασάρεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Αυτός ο Παναθηναϊκός με τα περιορισμένα οικονομικά δεδομένα.

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, αν στη θέση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ολυμπιακός. Του Μαρινάκη, του Κόκκαλη, του Νταϊφά, του Σαλιαρέλη, του όποιου.

Ένας Ολυμπιακός χωρίς ταμείον, όπως σήμερα ο Παναθηναϊκός, θα κατάφερνε να πλασάρεται στην 2η θέση;

Διαβάστε ακόμα:

Το σύνθημα των τζιχαντιστών περιμένει ο Κοντονής