ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Το 'χουν παραεξυτυλίσει οι βάζελοι με τα μηχανάκια. Φθάνει, ρε παιδιά. Έγινε ό,τι έγινε. Κάνατε ό,τι κάνατε, κι ήταν πολλά αυτά που κάνατε. Καταντάει όχι απλά γραφικό όταν το παρατραβάτε, αλλά δείχνει κάτι άλλο. Ότι, τελικά, δεν κυνηγάτε τον Κοντονή Σταύρο για να του διαμαρτυρηθείτε, αλλά γιατί βρήκατε μια ωραία, μια βολική αφορμή για να κάνετε την πλάκα σας.

Τράβηξε ένα λουκέτο ο Κοντονής Σταύρος στη Θύρα 13, μια εντελώς ανόητη απόφαση, και οι δικοί σου σα να είναι μια συμμορία όπως οι Άγγελοι της Κολάσεως, οι μοτοσυκλετιστές των ανοικτών δρόμων, δίνουν ραντεβού όπου θα παραστεί ο υφυπουργός αθλητισμού.

Ποια είναι η πλάκα. Η «συμμορία» έπιασε επαφή με υπάλληλο του υπουργείου του Κοντονή και πληροφορείται ‘’από μέσα’’ πού και πότε θα βρεθεί η υπουργάρα σε δημόσια εκδήλωση. Από την άλλη, ο Κοντονής Σταύρος, και με το δίκαιο του, τους ρίχνει… φόλες. Ότι δήθεν θα βρίσκεται στο τάδε μέρος, αλλά αυτός δεν πατάει. Τέτοιο παιχνίδι γίνεται. Η καλύτερή του αυτό το «κρυφτό» του Κοντονή Σταύρου. Ό,τι σχετικό γράφεται το γουστάρει ο εξυγιαντής. Δείχνει ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σε δράση. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα:

Ομάδα Ευρώπης ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες