ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

πηγή: Intime
 

Έστω ότι οι εκλογές για να βγει νέα διοίκηση στην ΕΠΟ γίνονται σήμερα. Αύριο. Την άλλη εβδομάδα. Ποιος κερδίζει; Δεν χρειάζεται καμμία δημοσκόπηση από καμμία μέτρον ανάλυσις, ούτε από κάποια άλλη εταιρεία με μαϊμού ποσοστά. Ο αποδυτηριάκιας θα σου πει τι τρέχει. Τι δείχνει σήμερα η βελόνα.

Μαρινάκης! Όπως τα δίνουν όλα να πάρουν την ΕΠΟ οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης, έτσι θέλει να κρατήσει δική του την ομοσπονδία, τον έλεγχο της ομοσπονδίας ο Μαρινάκης. Εάν, άλλωστε, η ΕΠΟ ήταν πραγματικά ανεξάρτητη, εάν δεν είχε το κουμάντο ο Μαρινάκης, τότε δεν θα ασχολούνταν με τις εκλογές τα αφεντικά της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Κι αν χάσει τις εκλογές ο Μαρινάκης, τότε η ΕΠΟ θα αποκτήσει την... ανεξαρτησία της. Σίγουρα. Θα είναι σα να έχουν... διορίσει πρόεδρο και διοίκηση οι «τρεις» της ενωτικής παράταξης, αλλά οι διορισμένοι θα ενεργούν… ανεπηρέαστα.

Λέγαμε για το γκάλοπ. Προηγείται ο Μαρινάκης. Το κόμμα Μαρινάκη. Το ολυμπιακό κίνημα που έχει ψήφους χωρίς να εξαγοράζει τους προέδρους των Ενώσεων. Αυτά δεν γίνονται. Αυτά δεν περνάνε. Και το ξέρουν πολύ καλά οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος, που κι αυτοί προσπαθούν να πάρουν προς την πλευρά τους Ενώσεις δίχως φράγκο.

Παράλειψη να μην αναφέρω το τελευταίο. Όπως οι τρεις του Συνασπισμού της αριστεράς και της προόδου, έτσι και ο αρχηγός του Λιμανιού, όπως λέμε του Ποταμιού ο Θεοδωράκης, θέλει κι αυτός, ο Μαρινάκης, μια ΕΠΟ ελεύθερη και ακηδεμόνευτη. Παίρνεις χαμπάρι το πρόβλημα;

Οι βλαχοπρόεδροι των Ενώσεων είναι που δεν θέλουν ανεξάρτητη και αυτοεξούσια την ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ντόρα πήρε την Ενωση Λασιθίου για πάρτη του Μαρινάκη