ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΙΒΑΝ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Κι όμως, με Ιβάν στον ΠΑΟΚ όλα γίνονται. Και ο Παπαμιμίκος στην ΠΑΕ και σε πόντο βαρβάτο, με απόφαση του μεγαλομέτοχου. Το λέω από τώρα. Αυτός ο Παπαμιμίκος δεν θα είναι ο τελευταίος άσχετος που θα... δοκιμάζει στη διοίκηση, στο μάνατζμεντ της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχός της.

Ο εν λόγω Ανδρέας Παπαμιμίκος, επαγγελματίας κομματόσκυλο, άσχετο σε ποια κόμμα, είναι αμειβόμενος και πρόκειται να παντρευτεί μια ανηψιά του Ιβάν Σαββίδη και ο Ρωσοπόντιος θα τον αποκαταστήσει παραχωρώντάς του βασικές, κρίσιμες αρμοδιότητες στην ομάδα.

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Μήπως δούμε και το άλλο. Καθόλου απίθανο. Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον ΠΑΟΚ. Γιατί, όχι. Ο σκοτωμός έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ Μεϊμαράκη και τον γραμματέα Παπαμιμίκο. Η Βαγγέλα έχωσε τα «γαλλικά» του στον Παπαμιμίκο, γεννημένο ιντριγκαδόρο για το καλό της ΝΔ, την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών, που ανέδειξαν νικητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επειδή, λοιπόν, πρώτον, ο Μεϊμαράκης πολιτικά πέρασε στην ανεργία και, δεύτερον, τα έχει βρει με τον Παπαμιμίκο, ας προτείνει ο δεύτερος να πάρει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ και τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ. Στο φινάλε, ο Μεϊμαράκης έχει κάνει ενάμισυ χρόνο υφυπουργός αθλητισμού, είναι ψιλοσχετικός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης διαλύει την εγκληματική οργάνωση