ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ

 

Γιατί έγινε σούσουρο με τον Παπαμιμίκο όταν βγήκε στον αέρα πως τον ετοίμαζε να τον κάνει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης; Αυτό ακριβώς ρωτάω. Γιατί ξαφνιάστηκαν όλοι και το 'ριξαν στην πλάκα.

Κατ' αρχήν, αν κάνουμε σοβαρή κουβέντα δεν λαμβάνουμε υπ' όψιν τη... διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν λέει τίποτα η διάψευση μιας ΠΑΕ, ενός κόμματος. Άσε. Το 90% των διαψεύσεων στη συνέχεια... διαψεύδονται.

Για παράδειγμα. Λέει ο ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση ότι η ΠΑΕ στηρίζει τον Τουντώρ, ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Και σε μία εβδομάδα τον απολύει τον Κροάτη. Μόνον ο έμμισθος δημοσιογράφος μιας ΠΑΕ θεωρεί ως δεδομένο γεγονός την κάθε διάψευση.

Και πώς το ξέρω εγώ αν ο Ιβάν έκανε τελικά πίσω με τον Παπαμιμίκο όταν πια ξεσηκώθηκε ο ντόρος και όλοι το πήραν στην κοροϊδία το πράμα. Επί του θέματος. Γιατί θεωρήθηκε ανέκδοτο, σκέτο σκάνδαλο, μια πρόκληση για καλαμπούρι η πρόσληψη Παπαμιμίκου στον ΠΑΟΚ; Νομίζω για δύο λόγους, πέραν από το…αστείο όνομα. Συμφωνώ ότι θέλει άντερα να κυκλοφορείς με το παρανόμι Παπαμιμίκος.

Ο ένας λόγος, γιατί ο έμμισθος υπάλληλος της ΝΔ και υψηλό κομματικό στέλεχος είναι άσχετος με τη μπάλλα. Η μαλακία όσοι το βλέπουν έτσι. Μήπως ο Ιβάν είναι σχετικός με το ποδόσφαιρο; Άσε το άλλο που ο κόσμος δεν το ξέρει. Ποιο;

Ο Παπαμιμίκος ήταν ποδοσφαιριστής της εθνικής παίδων! Και στο βιογραφικό του, πριν ακόμα τον ανακαλύψει ως γαμπρό της ανηψιάς του ο Ιβάν, αναφέρει ότι στον ελεύθερό μου χρόνο μ' αρέσει να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.

Ο δεύτερος λόγος που... τσίμπησε ο κόσμος με τον Παπαμιμίκο είναι επειδή το παλληκάρι, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας της ΝΔ, είναι ταυτισμένος μ' ένα κόμμα. Με την πολιτική. Ότι, τέλος πάντων, νταραβεριτζής κι όχι, ο εν λόγω Παπαμιμίκος παίζει μπάλλα σε γήπεδο ξένο με την δραστηριότητα του ΠΑΟΚ.

Κι εδώ είναι λάθος ο κόσμος! Ότι έχει μια άλφα καριέρα σαν κομματόσκυλο κάποιος δεν αποκλείει την πιθανότητα να πετύχει και σ' άλλο χώρο δράσης. Ρε, μήπως ο ΠΑΟΚ έχασε ένα ταλέντο, λέω για τον σύντροφο Παπαμιμίκο, μετά τις αρνητικές αντιδράσεις που έσκασαν εν όψει της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Παπαμιμίκος στον ΠΑΟΚ χωρίς την Παπαμαίρη