ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΟΧΙ ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΠΕΚ!

πηγή: Intime
 

Δημήτρης Διαμαντίδης, τέλος. Αυτή είναι η απόφασή του. Ένας μεγάλος κλείνει τον κύκλο του. Με επιτυχίες και λατρεμένος από τον κόσμο. Αποδεκτός και από αντιπάλους.

Είναι ψιλοενοχλητικό κάποιοι δήθεν για να δείξουν την αγάπη τους στον μπασκετμπωλίστα και στον Παναθηναϊκό, να λένε «Μη φεύγεις, Μήτσο». Δεν τελείωσες ακόμα. Σε θέλουμε κι άλλο.

Μου ήρθε στη σκέψη η Τζαίην Φόντα μ' αυτό που είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης: «Σταματάω, δεν θέλω να παίζω πεντάλεπτα...». Αν, δηλαδή, συνεχίσω, στην ηλικία που βρίσκομαι, θα είμαι μια τσόντα, μια αλλαγή του πάγκου. Αυτό εννοεί ο παίκτης και αυτό δεν είναι εγωιστικό, εγωπαθικό.

Πριν 25 χρόνια ο μεγάλος χολυγουντιανός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε γύρισε το ρημαίηκ της ταινίας «Το Ακρωτήρι του Φόβου» με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Νικ Νόλτε. Στο ίδιο φιλμ παίζουν σε μικρούς ρόλους, οι γεροντάρες, μακαρίτες χρόνια, Ρόμπερτ Μήτσαμ και Γκρέγκορυ Πεκ, που στα νειάτα τους έπαιζαν στο σινεμά τους ρόλους του Ρόμπερτ ντε Νίρο και Νικ Νόλτε.

Αναφέρθηκα και στην Τζαίην Φόντα. Την είχαμε συνηθίσει σε ρόλους επαναστάτριας και αντισυμβατικής, γκομενάρα στα χρόνια της, και σήμερα παίζει την γιαγιά, την συντηρητική πεθερά. Έτσι που λες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είμαι αθλητής, σου λέει, όχι ηθοποιός, όχι τραγουδιστής. Το χθεσινό πρώτο όνομα, όταν περάσει η μπογιά του να τραγουδάει σε δεύτερα μαγαζιά.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο Εσιέν ξεβράκωσε τον Καζανόβα