ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

«Δεν φταίω εγώ που δεν έγινε η συνάντηση στο γραφείο μου με Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη». Κι αυτό το κουφό το είπε ο Κοντονής Σταύρος. Η ευθύνη του υφυπουργού, βέβαια, δεν είναι επειδή ναυάγησε η συνάντηση, αλλά επειδή ήθελε να την κάνει! Και κακώς την χαρακτηρίζει ως «θεσμική».

Σε επίπεδο ανεκδότου είναι κάθε κουβέντα, ότι θα ήταν... χρήσιμο να βρεθούν τα αφεντικά των τεσσάρων ομάδων. Τέσσεροι άνθρωποι ΠΑΕ που έχουν σκυλοβριστεί, κι ένας υφυπουργός εντελώς αδύναμος να παρέμβει πολιτικά, όχι... καφενειακά, όχι παρεϊστικα.

Όταν ο Κοντονής Σταύρος λέει ότι εγώ δεν φταίω που δεν έγινε η συνάντηση, πουλάει τρέλλα. Αποπροσανατολίζει. Το παραμύθι ότι κάνει προσπάθειες να τα... βρουν οι μεγάλες ΠΑΕ. Και μόνον άμα τα βρουν η πρώτη φορά αριστερά πορεύεται αριστερά. Γελοιότητες.

Δεν έγινε η συνάντηση, λέει, ο Κοντονής Σταύρος, διότι με ειδοποίησε ο Μαρινάκης ότι δεν τον άφησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών. Άλλη γκέλα ο άνθρωπος. Άνοιξε νταραβέρι με τον Μαρινάκη.
«Βαγγέλη, θα έρθεις;».
-Δεν χαλάω χατήρι, αρκεί μη μου τη φέρει ο εισαγγελέας. Πρώτα θα τον ρωτήσω.
«Εντάξει, Βαγγέλη, είμαι στο περίμενε...».

Γιατί δεν ρώτησε τον εισαγγελέα ο ίδιος ο Κοντονής Σταύρος, ο οποίος κατόπιν εορτής, αφού δεν έγινε το πάρτυ θα ψάξει, λέει, θα ερευνήσει το θέμα. Δηλαδή; Γιατί πήρε αυτή τη θέση ο εισαγγελέας, μήπως αν τον εισαγγελέα τον έψησε ο Μαρινάκης για να έχει μια δικαιολογία να μην πάει στο ραντεβού με τους άλλους.

Ασόβαρα πράγματα. Όλη αυτή η ιστορία της «ιστορικής συνάντησης» στο γραφείο του υφυπουργού είναι της πολύ πλάκας. Μέχρι που ο Κοντονής είπε κι αυτό, ότι... δεν φταίει ο ίδιος που χάλασε το πάρτυ.

Διαβάστε ακόμα:

Η απίστευτη αποκάλυψη του Κοντονή