ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΝΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ!

πηγή: Intime
 

Η ΑΕΚ, λέει, τιμωρήθηκε με μείον τρεις. Ποιος ασχολείται. Ο Στραματσόνι, λέει, θα φέρει παικταρά στον Παναθηναϊκό. Ποιος ασχολείται! Χάνει κάθε αξία ό,τι τρέχει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στην κάθε ομάδα όταν το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο από κάποιον περίεργο Κοντονή Σταύρο σύρεται στο grexit.

Τον έλεγες φαιδρό πολιτικά τον Κοντονή Σταύρο. Είναι κάτι περισσότερο. Απατεώνας της πολιτικής και της αριστεράς. Τέτοιος συνδυασμός. Φαιδρός απατεώνας ως υφυπουργός.

Πριν ένα χρόνο περνάει ένα νόμο στη Βουλή για να αντιμετωπιστεί η βία στα γήπεδα. Και το 'χει καμάρι! Με τη λεζάντα στα ΜΜΕ και ένα νόμο νόμιζε ότι λύνει προβλήματα. Ότι παρεμβαίνει... πολιτικά. Ως αριστερός.

Μετά το νόμο Κοντονή Σταύρου δεν έγινε το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Η διακοπή του ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Οι τσαμπουκάδες στο Ατρόμητος-ΑΕΚ. Κι ένα σωρό άλλα.

Και επειδή δεν... έπιασε ο νόμος, για να σταματήσει τη βία ο ρεκλαμαδόρος της αριστεράς πολιτικής διακόπτει το κύπελλο και επιτρέπει το πρωτάθλημα. Γιατί; Επειδή ο νόμος για τη βία αφορούσε μόνο το... κύπελλο. Αστείο. Κρυόπλαστο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής Σταύρος θέλει το Grexit