ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα. Έχω έγκυρο ρεπορτάζ. Τόσο πολύ τους έπιασε ανησυχία τους διευθύνοντες και τα μέλη της ποδοσφαιρικής και διαιτητικής συμμορίας, μετά απ' όλα όσα ελέχθησαν, που οι λαμογιάρηδες δεν έχουν σταματήσει από τη χαρά τους να χορεύουν από τσατσά και μάμπο μέχρι καλαματιανό και πεντοζάλη.

Ό,τι λέω. Σου μεταφέρω το κλίμα στην εγκληματική οργάνωση. «Δεν τρέχει τίποτα...». Αυτό είπαν όλοι και ξεκαρδίστηκαν στα γέλοια, μ' αυτά που διάβασαν ότι είπαν Τσίπρας, Φλαμπουράρης, Παπάς, Κοντονής. Και από κοντά όλοι οι άλλοι, αφεντικά ΠΑΕ και δημοσιογράφοι, ότι άλλαξαν όλα, ότι αλλάζουν όλα, ότι επιτέλους η κάθαρση βρήκε
το δρόμο της.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι κύριοι της εγκληματικής οργάνωσης είναι εντελώς μαλάκες. Εδώ έχει γίνει ο σεισμός, τα επάνω ήρθαν κάτω κι αυτοί, της εγκληματικής οργάνωσης, ξύνουν τα παπάρια τους. Τόσο πολύ αισθάνονται ότι κινδυνεύουν.

Δεν μπορεί να πανηγυρίζει ο υφυπουργός αθλητισμού για την γκραν σουξέ επιτυχία του στην κάθαρση, να καθάρισε τη βρωμιά στο ποδόσφαιρο, και από την άλλη οι κύριοι της εγκληματικής οργάνωσης να χορεύουν τον γνωστό κυκλικό χορό της Κρήτης.

Θυμόσαστε τι είχε πει ο Τσίπρας; Θα τους κάνω να χορεύουν πεντοζάλη τους δανειστές. Έτσι κι έγινε. Σόιμπλε και σία χορεύουν πλέον τον πεντοζάλη καλύτερα από τους Κρητικούς, ενώ οι μαλάκες οι Γερμανοί ρίχνουν πεντόλιρα στον κουτσό.

Με τα λόγια δεν πολεμιέται, ρε, η εγκληματική οργάνωση. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην πολιτική. Μπα! Δεν το ξέρετε ότι οι πιο ανίκητες συμμορίες βρίσκονται στα κόμματα; Και δεν έχουν σταματήσει να εγκληματούν με το... στόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Τσατσάρες και νυχοκόπτες γέννησε ο Κοντονής Σταύρος