ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

πηγή: Intime
 

Το κύπελλο, λοιπόν, θα συνεχιστεί κανονικά, μετά τις τελευταίες «εξελίξεις». Και θα ολοκληρωθεί επίσης κανονικά μέχρι και τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο. Απαγορεύονται τα προγνωστικά; Είμαι σίγουρος ότι το στοίχημα παίζεται νόμιμα.

Πώς, δηλαδή, θα γίνει το κύπελλο μέχρι και ο τελικός μαζύ αν βρεθούν αντίπαλοι ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ; Ψιλοαπίθανο να διαβάζεις αποδυτηριάκια και να 'σαι κορόιδο. Για να μην έχουμε νέα ντράβαλα, έναν τελικό που δεν θα τελειώσει ποτέ, για να σιγουρευθούμε ότι ο σύριζα πράγματι επέβαλλε νέα ήθη στο ποδόσφαιρο, φιναλίστ θα είναι Ατρόμητος και Ολυμπιακός.

Πολύ σωστός ο Τσίπρας. Πάρα πολύ σωστός. Είπαμε, απευθύνθηκε στους συνεργάτες του, τους θπενθύμισε ότι δεσμευθήκαμε, ότι δεν υποχωρούμε στις θέσεις μας. Δεν κάνουμε πίσω. Το κύπελλο δεν γίνεται, τέλος!

Έχει δίκαιο ο πρωθυπουργός. Γάτος ο άνθρωπος. Η σκέψη του πάει μπροστά από τα γεγονότα. Σου λέει, πουλάμε το αέρα πατέρα παραμύθι ότι πάμε να φτιάξουμε ένα άλλο ποδόσφαιρο, πολιτισμένο. Διακόψαμε το κύπελλο διότι έγινε της δεδηλωμένης στην Τούμπα. Αν το ξαναρχίσουμε και γίνουνε τα ίδια στο ΟΑΚΑ με Μελισσανίδη και Μαρινάκη; Νέα, πιο χοντρή ξευτύλα στη μάπα μας.

Τελικά, ο Τσίπρας έδωσε το οκέυ, αφού τον διαβεβαίωσαν ότι θα φροντίσουν να μη βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Στη συνέχεια αυτοί οι άχρηστοι συριζαίοι που μόνο λόγια είναι είδαν πως δεν μπορούν να κουμαντάρουν το έργο. Να κανονίσουν να προκριθεί ο Ατρόμητος αντί της ΑΕΚ και αποφάσισαν τα ματς χωρίς κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Το «μεγαλείο» της εξέδρας των ομαδάρων μας