ΠΟΣΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΞΕΡΕΤΕ;

 

Είναι κάτι περισσότερο από σκάνδαλο. Τελικός κυπέλλου Ελλάδος με... μαθητές. Είναι η απόλυτη ομολογία του κράτους στην Ελλάδα ότι ΔΕΝ υπάρχει κράτος. Η πολιτική, η αστυνομία, η δικαιοσύνη δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν ένα αθλητικό και πολιτισμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.

Και ο αρμόδιος υφυπουργός του αθλητισμού και... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ αποφάσισε ο τελικός του κυπέλλου να γίνει με μαθητές. Να μην κοιμούνται ήσυχοι! Ξαναφόρτωσα πρόγραμμα ενόψει της επανέναρξης το κυπέλλου σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Οι 60 από τους 100 χούλιγκαν στον ημιτελικό του κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ήταν... μαθητές. Παιδιά λυκείου. Αυτής της ηλικίας.

Ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει με θεατές των κατηχητικών σχολείων; Με κορίτσια της Σχολής Καλογραιών. Μόνο με παιδιά του δημοτικού; Δεν διευκρινίζεται στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ, λέω εγώ, απόφαση ντροπής να επιτραπεί ο τελικός χωρίς οπαδούς, χωρίς ποδοσφαιρόφιλους.

Μια απόφαση ΙΣΤΟΡΙΚΗ, λέω εγώ, διότι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την αδυναμία του κράτους να περιφρουρήσει την τάξη σ' ένα ποδοσφαιρικό, μάλιστα γιορταστικού χαρακτήρα event. Επίσης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ πόσο τριτοκοσμική χώρα είναι Η Ελλάδα, η οποία ΑΚΟΜΑ δεν έχει καταφέρει να εντάξει ομαλά στην κοινωνία τις ποδοσφαιρικές μπίζνες.

Διαβάστε ακόμα:

«Μαθητικός» τελικός κυπέλλου της ντροπής