ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ Η ΑΝΑΒΟΛΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν το κρύβω ότι έχω ανάποδο μυαλό. Πάντα ψάχνω και την αθέατη πλευρά κάθε πράγματος. Τι έγινε στην αλήθεια, άσε τι λένε, και τελικά αναβλήθηκε ο τελικός κυπέλλου. Βάζεις το μυαλό σου και δουλεύει. Δεν περιορίζεσαι ως άσκεφτος μαλάκας μ' ό,τι σερβίρει ο καθένας. Πολύ περισσότερο όταν όλοι κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Κοντονής. Για σάπιες ντομάτες είναι ο άνθρωπος. Αποφάσισε να γίνει ο τελικός και τελικός δεν γίνεται με δική του απόφαση. Και τι μας λέει; Ότι φταίει ο... Γκιρτζίκης. Για όνομα! Αν είναι δυνατόν ένας κάποιος Γκιρτζίκης να κάνει ό,τι θέλει. Δεν το δέχομαι με τίποτα. Ότι αυτό το ανθρωπάκι ο Γκιρτζίκης κοντράρει στα ίσα κοτζάμ υπουργό.

Εδώ ο Κοντονής έδωσε την «πληροφορία» ότι έπαιρνε τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον καπετάν Γκιρτζίκη, και ο πασάς της ομοσπονδίας δεν έβγαινε, δεν το σήκωνε.

Ξέρεις πόσες κωλοτούμπες έχει κάνει ο Κοντονής Σταύρος; Σου λέω πως ούτε μια απόφασή του δεν την κράτησε. Όλες τις πήρε πίσω. Δεν γίνεται το κύπελλο. Γίνεται. Με ξένο διαιτητή. Όχι με ξένο. Με μαθητές. Όχι με μαθητές.

Μήπως για να δικαιολογήσει τη νέα κωλοτούμπα του ο Κοντονής Σταύρος, να αναβάλλει το παιχνίδι, ζήτησε την αβάντα του Γκιρτζίκη; Δεν ξέρεις. Γιατί, όμως, να το αποκλείσω. «Πρόεδρε, νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνει τελικά ο τελικός. Τι λες να κάνουμε για να πάρω πίσω την απόφασή μου;».

-Εύκολο! Δεν θα ορίσω τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου. Είναι ένα πάτημα να μου ζήτησεις να τους αλλάξω. Εγώ θα επιμένω, κι εσύ θα αναβάλλεις το ματς.

Λες να έγινε έτσι;

Διαβάστε ακόμα:

Το κρυφό «έγκλημα» της ΕΠΟ για τον τελικό