ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟΨΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

πηγή: Intime
 

Επιστροφή της ΑΕΚ στα play-off με ήττα της απόψε κόντρα στον Πανιώνιο. Το παιχνίδι γίνεται στο ΟΑΚΑ και επειδή μιλάμε ποδοσφαιρικά είναι αναμενόμενο αποτέλεσμα να χάσει η κυπελλούχος Ελλάδος 2016, στον αγώνα καπάκι μετά το θρίαμβό της επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Τι θα πει «μιλάμε ποδοσφαιρικά». Θα πει ότι δεν μιλάμε πολιτικά, ούτε δημοσκοπικά. Κανένα γκάλοπ δεν θα αποφασίσει να κερδίσει ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ, το ματς να τελειώσει ισόπαλο. Κι αν μιλήσουμε τζογαδόρικα, στοιχηματικά, τότε θα πούμε ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί περισσότερο από τον Πανιώνιο, παρά από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ τα έδωσε όλα κόντρα στον Ολυμπιακό. Άρα, είναι απίθανο να βγει στο γήπεδο και να ορμήσει στον Πανιώνιο, να τον δαγκάσει, να τον κόψει φέτες. Δεν γίνονται αυτά. Από την άλλη, όλο αυτό το «άδειασμα ψυχής» στον τελικό του κυπέλλου είναι αδύνατον να έχει συνέχεια σ' έναν ΑΛΛΟΝ αγώνα, λιγώτερο κρίσιμο.

Ο Πανιώνιος θα εκμεταλλευθεί την «συναισθηματική παραζάλη» των αντιπάλων του; Αν ναι, τότε μόνον έκπληξη είναι να πάρει το τρίποντο. Να, γιατί λέω ότι περισσότερο ο Πανιώνιος κι όχι η ΑΕΚ θα ορίσει την τύχη του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια play off! Με το κύπελλο «τελείωσε» η ΑΕΚ