ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΠΑΣ

πηγή: Intime
 

Εδώ καιγόμαστε, εδώ έχει ανοίξει η γη να μας καταπιεί ολόκληρους και ο Κοντονής Σταύρος, το βιολί του. Συνεχίζει το έργο αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Φοβερά πράγματα. Δεν τολμάς να ανοίξεις τηλεόραση και ραδιόφωνο, μήπως πάθεις. Μήπως σε πάρουν σηκωτό για το νοσοκομείο. Μαύρος ο ουρανός της Ελλάδος, γίνεται κατάμαυρος μ' αυτά που ακούς στα κανάλια. Ότι πεθαίνουμε. Ότι πεθάναμε.

Κι έχεις τον Κοντονή Σταύρο και λέει ότι «Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει στις πιέσεις». Και δεν εννοεί τους δανειστές, αλλά τους...γάβρους. Επειδή παίζει στο ρεπορτάζ ότι ο Μαρινάκης, λέει, έφθασε μέχρι τον Παππά, τον αντ' αυτού πρωθυπουργό, να παραπονεθεί για τον Κοντονή.

Φοβερά πράγματα. Τι θέλουν να πουν; Ότι ο Μαρινάκης θεωρεί...εκτός κομματικής γραμμής τον Κοντονή; Ότι ο υφυπουργός αθλητισμού δεν ενεργεί σύμφωνα με τα οράματα του Σύριζα. Και γι' αυτό ο εφοπλιστής διαμαρτυρήθηκε στον Παππά.

Μήπως έγινε και το άλλο. Ο Παππάς, αυτή η φάτσα, τόσο κρύα, σα μαθητή σε μεσαιωνική σχολή δήμιων, να έβαλε στη θέση του, τον αντιδήμαρχο Πειραιά: «Κύριε Μαρινάκη, δεν μου τα λες καλά! Ο σύντροφος Κοντονής είναι μέσα στο πνεύμα της ιδεολογίας του Σύριζα...».

Και η ζωή κυλάει ευχάριστα στην Ελλάδα, κατά τ' άλλα «Δεν υποκύπτει η κυβέρνηση στις πιέσεις» είπε ο Κοντονής. Γι' αυτό πληρώνεται. Γι' αυτό ψηφίστηκε. Γι' αυτό διορίστηκε υφυπουργός. Για να μην υποκύπτει σε πιέσεις. Για να το λέει κιόλας, όχι να το κρατάει κρυφό.

Πουτάνα Ελλάδα. Ακόμα αντέχεις. Κράτα όσο μπορείς, με τους Κοντονήδες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε τον Μελισσανίδη