ΠΑΟΚ, ΘΥΜΗΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!

πηγή: Intime
 

Η κριτική δεν πουλάει. Λογικό. Δεν θα σου πει «Ευχαριστώ» ο μαλάκας, αν τον πεις «Μαλάκα». Θα φχαριστηθεί όταν τον πεις γίγαντα και πρώτο, αδικημένο, κυνηγημένο, άτυχο, τέτοια. Αυτά πουλάνε.

Με την κριτική θα ικανοποιηθεί ο μαλάκας που θέλει να την κόψει. Με την κριτική θα νοιώσει κάπως διαφορετικά εκείνος που θέλει να δει φως. Να ξεφύγει από το σκοτάδι.

Νόμος του ποδοσφαίρου. Δεν βγάζεις συμπέρασμα από έναν αγώνα. Ούτε από δύο. Πολύ περισσότερο από τη νίκη απέναντι σε προβληματικό αντίπαλο. Όπως όταν πάρεις το τρίποντο με κακή εμφάνιση.

Αυτά, όμως, δεν ισχύουν όταν πουλάς θριαμβολογία και επιτυχία σ' αυτόν που δεν θέλει να δει την πραγματικότητα. Σ' αυτόν που έχει ανάγκη τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός και τον Πανιώνιο. Είναι κάτι αυτό; Τίποτα δεν είναι, λέω εγώ που δεν πουλάω παραμύθι. Που ξέρω ποιος είναι ο ΠΑΟΚ εδώ και 40 χρόνια τούρκικα. Αυτός που είναι. Μια ζωή εκτός κόλπου. Μια ζωή να βγάζει το κεφάλι από την τρύπα κι αμέσως μετά από τις μάπες που τρώει να κρύβεται πάλι.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να εξελιχθεί σε «ομάδα συνέχειας». Να έχει διάρκεια η συγκομιδή τρίποντων. Μόνον έτσι θα γίνει ένας... άλλος ΠΑΟΚ. Όχι μόνον να κάνει 2-3 καλά αποτελέσματα και αμέσως μετά να... επιστρέψει στα ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Τι θέλει ο Μπακασέτας από την ΑΕΚ