ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

πηγή: Intime
 

Αυτό που παίζει σήμερα στον Άρη είναι και πολύ... ελληνικό. Και ολότελα...αρειανό. Με μια άλλη κουβέντα εντελώς... καφενειακό. Φοβερό, ε; Ένα τεράστιο μέγεθος, με Ιστορία από το παρελθόν και κόσμο πολύ, αυτός είναι ο Άρης, κι όμως μια ζωή λειτουργεί σα ψησταριά στη γωνία. Μπακάλικο σκέτο. Γιατί;

Επειδή ο Άρης, όχι μια ομαδίτσα γειτονιάς, ακόμα κι όταν ήταν ΠΑΕ είχε χoλερική συμπεριφορά... σωματείου. Όχι ανώνυμης εταιρείας. Όχι επιχείρησης. Έτσι την ήθελαν την ομαδάρα τους οι αρειανάρες. Οι μια ζωή αρειανάρες.

Δύο χρόνια στην Γ' εθνική ο... Άρης! Για όνομα. Και η δουλειά πάει να μείνει και τρίτο χρόνο στο ερασιτεχνικό. Πού να το πεις.

Ξεκάθαρα πράγματα. Κι όχι μεγάλα λόγια. Δύσκολο να συνέλθει ο Άρης αν δεν παίξει την προσεχή σαιζόν στην Β' εθνική. Αυτό δε το «κόλλημα» στην κατηγορία που κυκλοφορούν ονόματα από μαχαλάδες, όχι μια πανελλήνια ομάδα όπως ο Άρης, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη των αρειανών. Των μια ζωή αρειανάρων.

Ο κύριος Θόδωρος Καρυπίδης είναι ένας «ξένος», που σημαίνει ότι στον άνθρωπο δεν ανήκουν ευθύνες «ιστορικές», όπως σ' άλλους, για τον «εξοστρακισμό» της ομάδας. Άλλο αυτό, κι άλλο να έχει βάλει την «κασέτα» να παίζει ο έτσι της Βέροιας. Ότι η ομάδα θα είναι παρούσα στη φούτμπωλ ληγκ, δεν υπάρχει πρόβλημα, το έργο είναι τελειωμένο.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει! Τις επαφές Καρυπίδη στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία του Σύριζα, τις ακούω βερεσέ. Σοβαροί άνθρωποι είμαστε, δεν ποντάρουμε στον αέρα πατέρα Κοντονή Σταύρο. Το τι λέει στο πίτσι ο υφυπουργός δεν έχει καμία αξία. Καμία.

Ύστερα είναι και το άλλο. ''Χαριστικά'' θα τακτοποιηθεί το «θέμα του Άρεως»; Δεν κατάλαβα. Αν δεν γίνουν όλα κανονικά, όχι κωλομπαρίστικα, η εκκαθάριση, η σύσταση ΠΑΕ, τότε άντε να ξεμπλέξει ο Άρης από τις ενστάσεις που τον περιμένουν στη γωνία.

Κι όταν λέμε να ρυθμιστεί κανονικά το πρόβλημα εννοούμε όχι τραμπούκικα, συριζαίικα, στο στυλ «Άρης είμαστε» θα αμολήσουμε το στρατό μας, τους σουπεράδες. Γραφικότητες που ταιριάζουν στον... εκσυγχρονισμό της πρώτης φοράς αριστερά. Παπάρια χαρτοπόλεμος.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύψεις αναμένονται στο Αρης - Παναθηναϊκός