ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ;

πηγή: Intime
 

Χάλια πάει η Ουντινέζε στην Ιταλία. Σοβαρά; Με τον Στραματσόνι τα πήγαινε μια χαρά η Ουντινέζε. Και μένα τι μ' ενδιαφέρει;

Προσπαθούν «επικοινωνιακά» να τουμπάρουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να αλλάξει άποψη για τον Ιταλό προπονηταρά. Δύσκολο.

Νόμος άγραφος της μάζας. Έτσι κι «έγραψε», δεν ξεγράφει. Έτσι κι ο κόσμος το βλέπει όπως αυτός έχει αποφασίσει, θα χρειαστούν πολλά για να παραδεχθεί ότι... έσφαλε. Ότι αδίκησε κάποιον.

Δεν είναι αποδεκτός στην εξέδρα ο Στραματσόνι. Για δύο λόγους. Χοντρά πράγματα. Ο πολτός δεν πιάνει τα ψιλά. Τα βαθειά. Βγάζει συμπέρασμα από τις απλές, τις καθαρές αλήθειες. Δεν γουστάρουν, λοιπόν, τον Ανδρέα Στραματσόνι, γιατί:

1. Δεν είναι μεγάλο όνομα.
2. Μ' αυτόν η ομάδα δεν βγάζει καλά αποτελέσματα.

Για πολλούς, μεταξύ μας μιλάμε, ο Παναθηναϊκός ήταν το πρώτο φαβορί στα play-off. Ακόμα και αεκτζήδες, και παοκτσήδες αυτό πρόβλεπαν. Ότι ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει πρώτος.

«Καμμένο χαρτί» για τους Παναθηναϊκούς είναι ο Ιταλός προπονητής. Πιθανότατα να μην φταίει ο ίδιος ολοκληρωτικά στην περίπτωση αποτυχίας στα μπαράζ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είπαμε. Για τον κόσμο μετράει το αποτέλεσμα.

Θα κάνει τα κουμάντα του ο Αλαφούζος, τα πλάνα εν όψει της νέας σαιζόν, και με τον εφιάλτη της Καμπάλα πάντα στη σκέψη, ποντάροντας στον Στραματσόνι; Θα ήθελε το αφεντικό. Δύσκολο να του βγει.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ μπορείς και χωρίς... Μπακασέτα