ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΙΒΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Δύο φορές έκατσε υπηρεσιακός προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης. Στα τελειώματα της σαιζόν, το 2014 όταν αντικατέστησε τον Ολλανδό Στέφενς και το 2015 τον Έλληνα  Αναστασιάδη. Και ο πριν τον Στέφενς Έλλην Δώνης και ο μετά τον Αναστασιάδη Ιγκόρ Τούντωρ δεν έβγαλαν τη σαιζόν, επί μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη.

Θα του βγει του ΠΑΟΚ ο Σέρβος Ίβιτς που θα είναι ο κανονικός, όχι ο εκτάκτου ανάγκης, προπονητής την προσεχή σαιζόν; Ερώτημα. Αναπάντητο. Αν θέλαμε, πάντως, μια πρόβλεψη, τότε θα λέγαμε ότι ο Ίβιτς έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μη βγάλει κι αυτός την περίοδο. Για δύο λόγους:

1. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι προπονητές. Δεν θα χαρακτηρίσει κανείς αποτυχημένους, ακατάλληλους όλους τους προπονητές. Το πιθανότερο είναι να φταίει «κάτι» στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό το «κάτι» να «δουλέψει» πάλι, διότι τίποτα επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει στην ομάδα.
2. Ο Ίβιτς είναι ο λιγώτερο άπειρος από τις προηγούμενες επιλογές επί Ιβάν Σαββίδη. Άρα, έχει τις μικρότερες πιθανότητες να καταφέρει αυτός να γλυτώσει την απόλυση.

*Τον Γιώργο Δώνη τον είχε επιλέξει ο Βρύζας.
*Ο Χουμπ Στέφενς ήρθε στην Τούμπα με «προσωπική» ευθύνη του Σαββίδη.
*Τον Τούντωρ τον πρότεινε ο Άρνεσεν, άλλη προσωπική «πρωτοβουλία» του Ιβάν εκτός τόπου, εκτός χρόνου, εκτός «παράδοσης» στον ΠΑΟΚ.
*Ο Αναστασιάδης είχε θεωρηθεί και γαμώ την «παοκτσήδικη» κίνηση, όπου και σ' αυτόν είχε παραδοθεί εργολαβικά το μαγαζί, πάλι με απόφαση της εγκυρότητας του μεγαλομέτοχου.

Ο ΙΒΙΤΣ ποιες ευθύνες, ποιες αρμοδιότητες θα έχει; Αυτές που θα... είχε και ο Γεωργιάδης, ο οποίος μετά τον Αναστασιάδη ήταν μάλλον φαβορί να πάρει το χρίσμα του Ιβάν. Το είχε, άλλωστε, ψιλοανακοινώσει ο μεγαλομέτοχος ότι επειδή έχει εμπιστοσύνη στον Γεωργιάδη, αυτός θα είναι ο νέος κανονικός προπονητής.

Επειδή, όμως, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να περάσει στον εκσυγχρονισμό, να οργανωθεί ως ένα ευρωπαϊκό κλαμπ, προσελήφθη ο Άρνεσεν και ο Γεωργιάδης παρηγορήθηκε στη Βέροια. Αυτά για την Ιστορία.

Διαβάστε ακόμα:

Ανεύθυνη η επιλογή Ιβιτς για ΠΑΟΚ