ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν το είπε στα ίσα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το είπε με τη γνωστή λαϊκίστικη φρασεολογία. Λέω για το... πρόβλημα του πρωταθλητή, που το Νο1 ζητούμενο ασφαλώς δεν είναι, δεν πρέπει να είναι να ξαναπάρει τον τίτλο, όσο να μην παίζει με άδειες κερκίδες. Η ομάδα να αγωνίζεται με το Καραϊσκάκη φουλαρισμένο.

Τι να το κάνεις το πρωτάθλημα, όταν είναι της Ελλάδος, δηλαδή ένα κωλοπρωτάθλημα, όταν ο Ολυμπιακός είναι πράγματι η δημοφιλέστερη ομάδα και στο γήπεδο δεν πηγαίνουν ακόμα κι αυτοί που έχουν προπληρώσει το διαρκείας.

«Δεν είναι καλό αυτό, να μην έχουν τακτική παρουσία στο γήπεδο και να δεσμεύεται μια θέση...» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Γιάννης Βρέντζος.

Απουσίες και «διαρροές» θα υπάρχουν όταν η ομάδα δεν ικανοποιεί τον πελάτη. Τον οπαδό που θέλει να δει καλό ποδόσφαιρο από τη δική του ομάδα. Άρα, δεν είναι θέμα «κακής τακτικής» των κατόχων διαρκείας. Ούτε κάποιος αγοράζει εισιτήριο για όλη τη σαιζόν και να μην πατάει στο γήπεδο.

Τελικά. Ο Κόκκαλης πήρε το πρωτάθλημα επτά χρόνια συνεχώς. Ο Μαρινάκης έπιασε ήδη το 6x6. Ο κύριος Βρέντζος μιλάει για «ρεκόρ» που καταρρίπτει η ΠΑΕ. Το 7x7 και το 8x8 δεν λένε τίποτα όταν ο Ολυμπιακός απογοητεύει με την αγωνιστική του συμπεριφορά στην έδρα του, το ίδιο το κοινό του. Που είναι δικαιολογημένα καλομαθημένο. Απαιτητικό. Και δεν του είναι αρκετή η νίκη. Νηστήσιμο φαγητό είναι η νίκη χωρίς μπάλα της προκοπής.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ανυπέρβλητος οπαδός - εργάτης της ΑΕΚ