Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

πηγή: Intime
 

Υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα; Αν ρωτάς τον Αλέξη Κούγια, η απάντηση είναι ότι υπάρχει, παραϋπάρχει η συμμορία, άλλωστε ο γνωστός δικηγόρος είναι αυτός που περισσότερο από κάθε άλλον ήταν στην κόντρα, και δήλωνε θύμα της, με την εγκληματική οργάνωση.

Άλλη ερώτηση. Τρομοκρατική οργάνωση υπάρχει στο πρωτάθλημα; Αυτή κι αν υπάρχει! Είναι η οργάνωση στην οποία ηγείται ο Αλέξης Κούγιας. Και έχει τρία μέλη. Τον Αλέξη Κούγια, τον Αλέξη Κούγια και τον Αλέξη Κούγια.

Η πρώτη στην Ιστορία της τρομοκρατίας οργάνωση, είναι αυτή του Αλέξη Κούγια και των Αλέξηδων Κούγιων, που δρα με ονοματεπώνυμο. Στα ίσα. Ρίχνει τις μπόμπες της με εκρηκτικό υλικό που στρέφεται ενάντια προσώπων. Συγκεκριμένων προσώπων. Μαρινάκης, Πατέρας, Μελισσανίδης, Μπέος, είναι οι προσφιλείς στόχοι του τρομοκράτη Αλέξη Κούγια.

Μια παρένθεση. Να αποκαλύψω ότι ο Μαρινάκης δεν ήθελε να ακούσει ούτε το όνομα «Αλέξης Κούγιας» όταν αυτός ήταν στην Παναχαϊκή. Δεν τον ήθελε με τίποτα στη σούπερ ληγκ. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μεγαλομέτοχος κινούνταν στο παρασκήνιο για να βάλει τρικλοποδιές στην προσπάθεια της Παναχαϊκής να επανέλθει στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Σήμερα ο Κούγιας δεν πυροβολεί τον Μαρινάκη, αλλά τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκο Πατέρα, για τον οποίον λέει ότι είναι διώκτης στο παρασκήνιο του Μαρινάκη. Ο Πατέρας, μάλιστα, κατά τον Κούγια «έγινε κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο, αλλά τον έδιωξαν οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου».

Ο αποδυτηριάκιας το 'γραψε με την άνοδο στην σούπερ ληγκ της υπό ιδιοκτησία Αλέξη Κούγια Λάρισας. Έχουν μπλέξει με τον δικηγόρο. Όλοι θα τα ακούνε από το στόμα του. Κι αν λάβουμε υπ' όψιν τις τελευταίες καταγγελίες του Κούγια, είναι για λύπηση ο...Μαρινάκης. Επειδή «ο Πατέρας είναι ενεργός στο παρασκήνιο, ασχολείται ενεργά σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού ο στενός φίλος του Μελισσανίδη, με γνωριμίες με εισαγγελείς».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο πρωτάθλημα, να γεμίσει το Καραϊσκάκη