ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΖΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

 

Δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολικός αν πω ότι φως φανάρι σα να παίζει μια «αδιαφορία» στους παίκτες της εθνικής Γερμανίας. Γιατί να τα δώσουν όλα, όταν και με λιγώτερες στροφές, με χαμηλώτερες πτήσεις θα προκριθούν στη 16αδα. Κι αν δεν προκριθούν, τι έγινε; Δεν θα μπορεί να κάνει κυβέρνηση η Μέρκελ, μήπως θα φύγει από το ευρώ και θα επιστρέψει στο μάρκο η Γερμανία;

Γερμανία είναι, θα πεις, άρα έχει υποχρέωση να τα δώσει όλα για να πάρει την πρωτιά. Σύμφωνοι. Από την άλλη επειδή είναι Γερμανία δεν έχει να αποδείξει κάτι. Και οι παίκτες της είναι στο τέλος της σαιζόν, και το πρώτο που τους απασχολεί, λέω εγώ, είναι η κόπωση.

Όχι μόνον οι Γερμανοί, όλοι οι πρώτης γραμμής παίκτες της Ευρώπης, των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, τους βαράει το ίδιο πρόβλημα. Η κούραση.

Στόχος να πάρουμε το Ευρω, αλλά άμα έρθει, ήρθε. Ο άλλος, λέω για τον προπονητή των Γερμανών, «δούλευε» με το δάκτυλο τη μύτη του και μετά έβαλε το χέρι στην τσέπη, «κάτι» έπιασε, και στη συνέχεια το «μύριζε». Είπαμε. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Επαγγελματίες είμαστε, κάναμε τη δουλειά μας στο πρωτάθλημα, στο τσάμπιονς ληγκ, ε, αν έχουμε ακόμα καύσιμα θα δούμε στην πορεία του Ευρω αν μας παίρνει να τα βγάλουμε σε πέρας μέχρι το τέλος.

Διαβάστε ακόμα:

Η ξεχωριστή περίπτωση του μεσιέ Παγιέτ