ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΚΑΡΕΛΛΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Με την κίνηση να πάρει τον Καρέλλη και να τον στείλει στην Νότιγχαμ ο Μαρινάκης δίνει, με τον πιο έντονο τρόπο, το «μήνυμά» του ειδικά στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, και γενικώτερα στους διώκτες του. Είναι μία ακόμα μεταγραφή, αυτή του Καρέλλη, μία ακόμα ευκαιρία του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού να «απαντήσει» στις κατηγορίες για εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση. Έτσι, τουλάχιστον, το εννοεί ο ίδιος ο Μαρινάκης.

Ας «διαβάσουμε» την περίπτωση του Καρέλλη. Τον παραχωρεί ο Παναθηναϊκός για ένα κομμάτι ψωμί. Επόμενο. Όποιος έχει ανάγκη πουλάει μισοτιμής και λιγώτερο π.χ. το χωράφι του, το εξοχικό του. Όταν δεν έχει ο άλλος να φάει, θα ξεπουλήσει, θα αρκεστεί σ' ό,τι δίνει ο αγοραστής.

Ο Μαρινάκης, σου λέει, εγώ δεν ξεπουλάω. Εγώ μοσχοπουλάω. Δεν έχω ανάγκη οικονομική, όπως ο φουκαράς ο Παναθηναϊκός. Ακόμα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σοβαρό μαγαζί, οργανωμένο, με άκρες στην Ευρώπη, άρα γνωρίζει και να ψωνίζει παίκτες και να τους μεταπωλεί σε τιμή συμφέρουσα.

Για παράδειγμα. Ο Αλαφούζος, κατά τον Μαρινάκη, που κινείται ερασιτεχνικά, με προχειρότητα, όχι με επίλεκτα στελέχη, αν είχε π.χ. τον Σάμαρη θα τον έσπρωχνε στο εξωτερικό με λιγώτερα από τα μισά που πήρε ο Ολυμπιακός. Ο οποίος Σάμαρης, που δεν είναι κυνηγός, όπως ο Καρέλλης, «έδωσε» στο ταμείο του Ολυμπιακού τριπλάσιο ποσό απ' αυτό που πήρε ο Παναθηναϊκός από τον πρώην παίκτη του.

Παίρνω το πρωτάθλημα, σου λέει ο Μαρινάκης, διότι είμαι καλύτερος, δικτυωμένος, και υπερέχω απ' όλους. Δεν παίρνω πρωτάθλημα γιατί με αβαντάρει ο Γκιρτζίκης. Άμα θέλω Λαϊφη, θα τον πάρω. Και Βέλλιο. Και Καρέλλη.

Διαβάστε ακόμα:

Οι παίκτες αισθάνονται να απομακρύνεται ο Μαρινάκης