ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Βρήκε τον μπελά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Του την έπεσαν όλοι στα καλά καθούμενα. Γιατί; Διότι μετράει στη δουλειά του. Οι πάνθηρες του την έπεσαν, λέει, επειδή ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Τα ίδια και χειρότερα η διοίκηση που κατήγγειλε τη σύμβασή της μαζί του γιατί, λέει, έβλαψε το σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την «Πανιώνια οικογένεια».

Ο δε Ολυμπιακός δεν προχώρησε άμεσα στην πρόσληψή του παρότι είχε συμφωνήσει μαζί του, επειδή υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο του. Δεν μπορεί ένας βάζελος να είναι στον πάγκο μας. Προφανώς ο Βίκτορ δεν κόλλησε πολλά πράσινα ένσημα για να θεωρείται βάζελος.

Με λίγα λόγια. Γελοιότητες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε αυτό που θα έκαναν όλοι. Κοίταξε το μέλλον του και τον προβιβασμό στην καριέρα του. Δεν ξέρω αν οι ίδιοι οι πάνθηρες θεωρούν πως ο Πανιώνιος είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Αν ναι, θα τους απογοητεύσω και θα τους ενημερώσω πως δεν είναι.

Επίσης, δεν νομίζω ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβλαψε τον Πανιώνιο. Αντιθέτως, επιβεβαιώθηκε με αυτή την πρόταση και συμφωνία η καλή δουλειά που έγινε την προηγούμενη χρονιά στη Ν. Σμύρνη. Επισης, υποθέτω πως εφόσον ολοκληρωνόταν η μετακίνηση ο Πανιώνιος θα τσέπωνε κάποια λεφτά τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Ουζουνίδη.

Τελικά γιατί είναι τσαντισμένοι στη Ν. Σμύρνη; Από τη συμπεριφορά του Ουζουνίδη ή από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε πίσω;

Διαβάστε ακόμα:

Οι επιστήμονες να τα βάλουν με τον Μαρινάκη