ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν κάποιοι εμπαθείς με την εισαγγελική πρόταση να προφυλακιστεί ο Μαρινάκης. Είπαμε. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Δεν είναι ο χοντρός ένας ακόμα πρόεδρος του Ολυμπιακού που τον βάλανε στη μπουζού. Μαρινάκης είναι αυτός, όχι Κοσκωτάς και Σαλιαρέλης.

Ύστερα είναι και το άλλο που με κάνει βέβαιο σχεδόν ότι ο Μαρινάκης είναι παιδί του κατηχητικού. Μη λησμονούμε ότι έχει πάει και στο Άγιον Όρος. Γίνεται, ρε, να επισκέπτεται μοναστήρια και να είναι εγκληματίας, όπως τον κατηγορούν;

Το άλλο, που λέγαμε, είναι οι δημοσιογράφοι που στηρίζουν την Βαγγέλα. Μιλάμε για επαγγελματίες και αξιόπιστους δημοσιογράφους, της Ενώσεως Συντακτών, παρακαλώ, όχι τίποτα λαμόγια του κερατά. Κάτι ξέρουν αυτοί για να μην τον κοπανάνε τον Μαρινάκη. Για να τον αποδέχονται. Για να μην αμφισβητούν την αθωότητά του.

Έτσι που λες. Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Όπως ο παπάς που σ' εξομολογεί. Ο δικαστής που ψάχνει την αλήθεια. Έτσι και ο δημοσιογράφος. Λοιπόν; Είναι δυνατόν να υπάρχουν δημοσιογράφοι, όχι ένας και δύο μόνο, και να καλύπτουν έναν αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο; Αδύνατον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης κράζει τον «σεσημασμένο» βάζελο Ντογιάκο