Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, το πασίγνωστο τσαμπούκι της Χρυσής Αυγής, είναι ο πρώτος που ξεφώνησε ως βάζελο, ως άρρωστο Παναθηναϊκό τον Ισίδωρο Ντογιάκο, τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών. Ο Μαρινάκης με δημόσια τοποθέτησή του, κατηγορεί τον Ντογιάκο ως «υποβολέα» της εισαγγελικής πρότασης Δασκαλόπουλου να προφυλακιστεί

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ναι μεν αποφεύγει να χαρακτηρίσει φιλοπαναθηναϊκό τον Ντογιάκο, ο οποίος πράγματι βλέπει τριφύλλι και δακρύζει από τη συγκίνηση, όμως μιλάει για... πόλεμο στον Ολυμπιακό. Ότι, δηλαδή, βαράνε αυτόν, τον Μαρινάκη, για να πλήξουν την ολυμπιακάρα. Και ότι πίσω από τον Δασκαλόπουλο κρύβεται ο Ντογιάκος.

Μια κουβέντα. Δεν γίνεται να έχει κάποιος το πόστο του προϊστάμενου εισαγγελίας Αθηνών, να έχει την πορεία ως δικαστού του Ισίδωρου Ντογιάκου, και να μην έχει «ακούσει» πολλά. Τα περισσότερα άσχημα. Ότι είναι πολυθεσίτης, αυτός ο πρώτος δικαστικός που χρημάτισε σύμβουλος έμμισθος υπουργού.

Ο Ντογιάκος είχε ψάξει που βρήκε τα λεφτά ο Ανδρέας Παπανδρέου κι έκτισε τη βίλα στην Εκάλη. Ο Ντογιάκος έκλεισε φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και τώρα, Ντογιάκος κατά του... θρύλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης δεν μπαίνει φυλακή, είναι ο Μαρινάκης!