ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Να μιλήσουμε σοβαρά. Τουλάχιστον παραφωνία είναι, για να μη πω κάτι βαρύ, να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό, με αφορμή την εισαγγελική πρόταση να προφυλακιστεί ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Όχι, δεν σηκώνει αστειάκια και εξυπνατζήδικα καλαμπουράκια το πράμα.

Η κυβέρνηση της αριστεράς και της προόδου, η αντιμνημονιακή και αντιδιαπλεκόμενη, δέχθηκε πισώπλατο κτύπημα με την πρόταση δικαστή να μπει φυλακή ο μόλις πρόσφατα καναλάρχης έναντι 74 εκ. ευρώ.

Δεν κατάλαβα. Το συγκρότημα Τσίπρα, Παππά και σία ποντάρουν πολλά στους 4 καναλάρχες για να αποτελέσουν αυτοί το αντίπαλο δέος της διαπλοκής. Η προφυλάκιση Μαρινάκη, δήθεν ότι είναι από τους αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα, προκαλεί ανασφάλεια στους άλλους τρεις καναλάρχες. Για να βγάλει έτσι αβασάνιστα η δικαιοσύνη απόφαση προφυλάκισης γιατί να μη φοβούνται ότι κινδυνεύουν αύριο με μια αστήρικτη κατηγορία και οι άλλοι τρεις καναλάρχες;

Με τη διαδικασία big brother η κυβέρνηση ήθελε να επιλεγούν οι πιο κατάλληλοι επιχειρηματίες, προκειμένου να δείξουν τις ειλικρινείς τους προθέσεις στην αντιμετώπιση του τέρατος της διαπλοκής. Το όραμα του Σύριζα, όμως, για κανάλια μακριά από τη διαπλοκή απομακρύνεται με την περίπτωση προφυλάκισης Μαρινάκη.

Τι θα πει ο κόσμος! Πόλεμος στην διαπλοκή με μπροστάρηδες φυλακισμένους; Υπονομεύεται, λοιπόν, το έργο της κυβέρνησης ακόμα κι αν δεν προφυλακιστεί τελικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι εντυπώσεις μένουν με την εισαγγελική πρόταση που αποδέχεται τις κατηγορίες του ανακριτή για τον Μαρινάκη, ότι είναι από τους πρωταγωνιστές της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης βάζει ασπίδα του τον Ολυμπιακό