ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Δεν έχω αντίρρηση να συζητήσουμε το μέγα ερώτημα, που παίζει τις τελευταίες ημέρες, όχι μόνον στην Αγγλία. Η Καίητ Μίντλετον έχει κάνει αυξητική στήθους ή όχι. Οι φήμες δεν είναι τυχαίες. Υπάρχουν και οι ενδείξεις. Τα βυζιά της πριγκιπίσσης Kate Meddleton έχουν ψιλομεγαλώσει. Μήπως διότι είναι έγκυος το κορίτσι, η σύζυγος του διαδόχου του αγγλικού θρόνου.

Αυτό το ερώτημα να το κουβεντιάσουμε, όχι το άλλο.Το τι «υπονοούν» σκόπιμα ή όχι τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός, λόγω των ανοικτών δικαστικών περιπετειών του μεγαλομέτοχου του Μαρινάκη. Ότι, δηλαδή, κάτι έχει... αλλάξει στην Ελλάδα. Ότι πλέον με... αριστερή κυβέρνηση, με αριστερή συνείδηση οι νόμοι εφαρμόζονται, η διαπλοκή είναι στον τοίχο, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Μαλακίες. Στο πάτερο.

Εδώ είναι Ελλάδα. Η αιώνια. Η αθάνατη. Η Ελλάδα που συνεχώς αλλάζει και γι' αυτό πάντα παραμένει η ίδια. Ένα σκέτο μπουρδέλο.

Να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός; Γελάνε τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη. Δεν γίνεται ποτέ αυτό. Επειδή εδώ είναι Ελλάδα. Επειδή πάνω από τους νόμους είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα δεν θα πάθει τίποτα, ακόμα κι αν αποδειχθούν όλες οι κατηγορίες σε βάρος του Μαρινάκη. Κι αν υπάρχουν κι άλλες, πιο βαρειές κατηγορίες. Ότι κουβαλάει ηρωίνη με τα παπόρια του. Ότι κάνει εμπόριο λευκής σαρκός με ντελικάτες μοντέλες από τη Μολδαβία και νταρντάνες γκομενάρες από το Καζακστάν.

Ελλάδα σημαίνει ότι η κοινωνία της δεν αντέχει δικαιοσύνη που θίγει τα όσια και τα ιερά του λαού. Ένα απ' αυτά είναι ο Ολυμπιακός. Το κράτος π.χ. στην υπόθεση του σκανδάλου Κοσκωτά αντί να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό, του έκανε πεοθηλασμό. Κανονικά μέχρι τελευταίας σταγόνας. Γιατί; Επειδή ο λαός του Ολυμπιακού είναι με την... ομάδα, όχι με τη δικαιοσύνη, την κάθαρση, την εξυγίανση, κατά της διαπλοκής, όλες αυτές τις παπαριές.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο εθνάρχης, απαξίωσε να παραδώσει στον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν δεν τον ξαναπρότεινε ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό ο Καραμανλής, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σ' άλλη χώρα;

Ο Ανδρέας Παπανδρέου απαξίωσε να εμφανιστεί στο δικαστήριο που έψαχνε το σκάνδαλο Κοσκωτά. Γιατί; Επειδή είναι λαϊκός ηγέτης.

Έτσι και ο Ολυμπιακός. Είναι λαϊκιά ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Ομάδες που έχουν κάνει τα όργια των οργίων. Εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου. Κι όμως, το κράτος το λαϊκό δεν έχει τα άντερα να τις ακουμπήσει τούτες τις ομάδες.

Λόγω Μαρινάκη, λέει, θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός. Δεν γίνονται αυτά στο μπουρδέλο.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα κτυπηθεί η διαπλοκή με τον Μαρινάκη στη φυλακή;