Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

πηγή: Intime
 

Τα άντερά του έχει πει στο παρελθόν, στο πρόσφατο παρελθόν ο Αλέξης Κούγιας. Καθόλου περίεργο. Ναι, αλλά στη συνέχεια ο πασίγνωστος δικηγόρος και μεγαλομέτοχος σε ΠΑΕ, είπε πολύ καλές κουβέντες για τον συνάδελφό του μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Καθόλου περίεργο.

Όχι, δεν είναι περίεργο, καθόλου περίεργο που ο πάντα αιχμηρός Αλέξης Κούγιας λέει, ό,τι λέει. Και να προσθέσω ότι είναι αφελέστατη η διαπίστωση ορισμένων για «κωλοτουμπισμό» του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Λάρισας σήμερα. Άλλη είναι η αλήθεια.

Άμα δεν δουλεύει η σκέψη, τότε είναι πολύ εύκολο να βγαίνουν αστήρικτα συμπεράσματα. Η περίπτωση Κούγια, λοιπόν, προσφέρεται για ακαδημαϊκή διερεύνηση της δημόσιας ζωής μας, όπου κυκλοφορούν διάφοροι αξιοπρόσεκτοι, αξιοσέβαστοι, όχι μόνον πολιτικοί, και λένε πολύ σοβαρά ένα κάρο μαλακίες. Με θυμό και κοινωνική ανάλυση αμολάνε τις μαλακίες τους.

Σκέτο εγκληματία παρουσίαζε τον Μαρινάκη ο Αλέξης Κούγιας. Γιατί, λες; Για τον ίδιο λόγο που μετά αποκαθιστούσε ηθικά τον Μαρινάκη. Γιατί, λες; Στη συνέχεια έκανε νέες δημόσιες τοποθετήσεις για να εξηγήσει γιατί πράγματι «κωλοτούμπιασε» στην κριτική του για τον Μαρινάκη. Γιατί, λες;

Ο Αλέξης Κούγιας είναι παίκτης. Άπαικτος. Δεν έχει αντίπαλο. Παίκτης της δημοσιότητας είναι. Λάθος να τον χαρακτηρίσεις «κωλοτούμπα», όπως τον Τσίπρα. Δεν ψάχνει ψήφους όπως ο πρωθυπουργός, αλλά δημοσιότητα. Παρουσία στα μήντια. Κι αυτή εξασφαλίζεται με τις λεκτικές πιστολιές που ρίχνει.

Βγήκε πρόταση εισαγγελική για προφυλάκιση του Μαρινάκη. Πάλι έγινε πρωτοσέλιδος ο Κούγιας, με τη θέση του υπέρ του Μαρινάκη. Καμία έκπληξη αν έπαιρνε το μέρος του εισαγγελέα. Πάλι ο Αλέξης θα κατακτούσε… πρωτοσέλιδα.

Διαβάστε ακόμα:

Το «κόλπο» Τσίπρα με Μαρινάκη

/media/2016/09/07/to-kolpo-tsipra-me-marinaki.aspx