ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ

πηγή: Intime
 

Χαστούκι για τον Τραϊανό Δέλλα η διακοπή της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο Περιστερίου. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και τρώει δυο χαστούκια η ομάδα με πέντε γκολ στη σούμα και μηδέν στην επίθεση. Στη μέση της σαιζόν έφυγε από την ΑΕΚ ο Δέλλας την περασμένη σαιζόν, με το καλημέρα από τον Ατρόμητο τούτη τη σαιζόν.

Δεν στέριωσε ο Δέλλας σε ομάδα που θεωρείται κορυφής, που κάνει πρωταθλητισμό. Την ΑΕΚ. Δεν τα πήγε καλά και με ομάδα της κατηγορίας play-off. Τον Ατρόμητο.

Κύτταξε να δεις. Αν έμενε στην ΑΕΚ ο Δέλλας θα ήταν όφελος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν συνέχιζε στον Ατρόμητο, το ίδιο. Πώς θα ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος; Με αξιόπιστους μεγαλομετόχους. Με προπονητές που έχουν να προσθέσουν. Να γιατί λέμε ότι είναι απώλεια για το ποδόσφαιρό μας να μην κρίνεται εξελίξιμος ένας Έλληνας προπονητής.

Μια στιγμή. «Ευχαριστώ τον Ατρόμητο» είπε ο Δέλλας μετά το τέλος του στο Περιστέρι. «Ευχαριστούμε τον Δέλλα» είπε και η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ας αφήσουμε στην άκρη αυτά τα σάπια. Επί της ουσίας. Φταίει ο Δέλλας που ο Ατρόμητος δεν ξεκίνησε καλά; Σίγουρα έχει τις ευθύνες του. Φταίει, όμως, μέχρι το βαθμό που η ομάδα σήμερα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη;

Αν φταίει ο Δέλλας γιατί τον κράτησαν σχεδόν ένα χρόνο; Αν φταίει ο Ατρόμητος διότι οι συνθήκες δουλειάς δεν ευνοούν να φανεί η δουλειά ενός φιλόδοξου προπονητή, γιατί έμεινε στο Περιστέρι και τη νέα σαιζόν ο Δέλλας. Υποτίθεται ότι ούτε ο ίδιος, ούτε η ΠΑΕ κάνουν την πλάκα τους. Ούτε παίζουν στα ζάρια τη συνεργασία τους και ό,τι κάτσει.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο «αδελφή» δεν είπε ο Αλαφούζος τον Μαρινάκη