ΓΙΑ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Η ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Έκανε το 2x2 η ΑΕΚ, την Δευτέρα θα φέρει τις «τριάρες» με τον Ηρακλή και θα... τελειώσει το πρωτάθλημα την αμέσως επόμενη αγωνιστική κόντρα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι το πλάνο. Κερδίζει τον πρωταθλητή και του κλέβει το πρωτάθλημα. Και τελειώνει και στα χαρτιά την επικυριαρχία του Μαρινάκη.

Έτσι είναι. Όσες προσευχές να κάνει ο Μαρινάκης εκεί στο Άγιον Όρος που πήγε. Όσες φορές να προσκυνήσει την άγια εικόνα του «Άξιον Εστί», αν χάσει από την ΑΕΚ, το έργο τελείωσε. Ο τραυματισμός του Μάνταλου δεν αλλάζει την απόφαση του ουρανού. Τι έχουν αποφασίσει τα αστέρια.

Αυτή είναι η αστειότητα, η γραφικότητα που παίζει στο ντόπιο πρωτάθλημα. Ένα ντέρμπυ θεωρείται κρίσιμο. Κρίνει, δηλαδή, όλο το πρωτάθλημα. Πώς, σου λένε, να μην πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, αν πηδήξει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Όπως λένε και το άλλο. Ε, αφού η ΑΕΚ κέρδισε στο Καραϊσκάκη, τότε το πήρε το πρωτάθλημα.

Στα σοβαρά πρωταθλήματα, ακόμα και σ' εκείνα που τον τίτλο διεκδικούν μονάχα δύο ομάδες, ένα ντέρμπυ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ματς. Δηλαδή. Να συμβεί τούτι. Χάνει π.χ. η ΑΕΚ και στο ντέρμπυ έδρας της, από Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά παίρνει το πρωτάθλημα.

Παρακάτω. Μην κρυβόμαστε. Η ΑΕΚ θέλει το «2» με Ολυμπιακό. Και μαγκιά της που ο αντίπαλος θα την περιμένει ως υποψήφια πρωταθλήτρια. Στην Ελλάδα είμαστε. Αν θέλει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό. Πρώτη σαιζόν στην επιστροφή της πήρε το κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Σειρά έχει το πρωτάθλημα. Πώς, όμως, να το πάρει αν στο 4x4 δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό;

Διαβάστε ακόμα:

Συμβόλαιο αλά Μέσι και Ρονάλντο